iOS 1 vs iOS 11 – 10 ani de evolutie pentru iPhone

iOS 1 si iOS 11 apar intr-o comparatie detaliata care ne arata cum a evoluat sistemul de operare al companiei Apple in cei 10 ani de existenta pentru iPhone si iPad. In clipul video de mai jos puteti vedea aceasta comparatie si puteti vedea de la ce a plecat compania Apple in anul 2007 cand a lansat prima versiune a iOS si a ce a ajuns in 2017, cand lanseaza iOS 11.

Vazand cele doua sisteme de operare in aceasta comparatie ne putem da seama cat de rudimentara a fost prima versiune lansata cu 10 ani in urma si cat de mult a evoluat iOS pana acum. Impreuna cu el a evoluat si iPhone, deoarece functionalitatea smartphone-ului este bazata in totalitate pe sistemul de operare iOS, iar compania Apple  avut grija sa ne ofere functii noi in fiecare an.

Privind o comparatie de acest gen ne putem da seama si cat de mult a evoluat intreaga industrie a smartphone in 10 ani de zile, aceasta fiind cea cu cel mai alert ritmp de dezvoltare. Ce va fi peste 10 ani nimeni nu stie, dar probabil cei de la Apple nu vor renunta prea curand la felul in care sunt aranjate iconitele in ecranul principal si la alte elemente “iconice”.