Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 – Problema dupa Copierea iPhone 7 Plus

OnePlus 5 – Problema dupa Copierea iPhone 7 Plus

OnePlus 5 a copiat design-ul iPhone 7 Plus, dar a ramas cu o mare problema pentru ecran, pe care compania OnePlus o considera a fi ceva perfect normal.

OnePlus 5 a copiat iPhone 7 Plus, stim asta sigur, nu exista dubii, iar cei de la OnePlus nu au vreo problema cu asta pentru in China este normal sa faci asa ceva, spre deosebire de lumea civilizata. Totusi, in graba de a copia iPhone 7 Plus, chinezii de la OnePlus n-au luat in calcul o problema foarte importanta de care se plang acum destul de multi clienti care au cumparat OnePlus 5.

Mai exact, vorbim despre ecranele montate invers de catre compania OnePlus in terminalele OnePlus 5, aceasta pozitionare fiind intentionata, conform unor verificari facute in terminale. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca OnePlus 5 are chip-ul pentru controlarea ecranului pozitionat in partea de jos a dispozitivului, spre deosebire de OnePlus 3T care il are in partea de sus.

Motivele din cauza carora OnePlus 5 are ecranul montat invers sunt camera duala si antenele care sunt vizibile in partile superioara si inferioara ale carcasei. Aceste elemente sunt doar unele copiate de la iPhone 7 Plus, insa din cauza lor OnePlus 5 genereaza un efect de intindere in interfata in momentul in care utilizatorii fac scroll prin unele meniuri ale aplicatiilor din terminalele lor.

OnePlus 5 – problema mare generata de copierea iPhone 7 Plus

OnePlus a luat decizia de a monta invers ecranele unora dintre terminalele OnePlus 5 pentru a face loc pentru camera si antene, iar prin software a incercat sa compenseze problema. Din pacate, la unele terminale OnePlus 5 rata de refresh afecteaza modul in care este redata interfata, iar separat de clientii obisnuiti, unii jurnalisti au remarcat exact aceeasi problema cu terminalele.

OnePlus considera ca aceasta nu ar fi o problema a OnePlus 5, ci ca in realitate ar fi vorba despre ceva perfect normal, dar probabil vor invata rapid ca nu este bine sa iti minti clientii. In general copierea design-ului unui alt smartphone nu are consecinte de acest gen, dar in cazul OnePlus 5 vorbim despre o companie cu ingineri care n-au prevazut prostiile pe care le fac in realitate.

OnePlus 5 problema copiat iphone 7 plus

Acum OnePlus nu vrea sa inlocuiasca unitatile OnePlus 5 care prezinta acest defect, dar cei care le-au cumparat online le pot returna intr-o anumita perioada de timp. Restul care nu au aceasta posibilitate sunt obligati sa ramana cu terminalele OnePlus 5 care intind interfata in timpul scroll-ului si vor astepta probabil lansarea unui nou model in cursul anului viitor.

Acestea fiind spuse, iata ca daca OnePlus nu are probleme legale dupa copierea iPhone 7 Plus, OnePlus 5 are destule probleme hardware si genereaza multe plangeri.

 • cosmin

  Nu a mai fost odată Știrea asta ?

 • c026radco

  Ba da dar Zaone trebe sa produca content now all the time asa ca mai recicleaza iar pe de alta parte chiar e mishto sa vezi chestii din astea de can-can din tabara androizilor. Nu ca nu ar fi si dincoace motive de scuipat in san dar ca idee.

 • Srb Srb

  Cei care vedeti aceasta stire de 2 ori….vedeti ca aveti probleme cu sistemul de notificari al android. Se pare ca va arata aceeasi stire de nenumarate ori

 • Kfc

  Nu inteleg asta:
  “OnePlus a luat decizia de a monta invers ecranele unora dintre terminalele OnePlus 5 pentru a face loc pentru camera si antene”

  Toate terminalele au 2 camere si aceleasi antene. De ce ar fi luat decizia doar pt unele sa monteze ecranul invers si pt altele nu.

 • Srb Srb

  ca sa se planga curiosii

 • RaduD

  Lasand la o parte ca au la dispozitie o piata uriasa, din care se vede ca fac bani frumosi, produsul asta a lor e cam de cascadorii rasului in lumea civilizata….

 • George89

  Mai are cineva sentimentul de deja vu?

 • de ce crezi asta ?

 • Asztalos Carol

  Nu stiu daca un robot ultra perfomant monteaza ecranul invers. Nici nu cred ca e posibil.

 • Fenom

  Stai linistit ca si pe iOS primesti de 2-3 ori aceeasi notificare.

 • Srb Srb

  Nope