OnePlus Concept One aduce Prima Camera INVIZIBILA Din Telefoane

OnePlus Concept One aduce pe telefoane prima camera invizibila multumita unei tehnologii folosite in masinile McLaren pana in acest moment.

OnePlus Concept One

OnePlus Concept One a fost dezvaluit in mod oficial de catre compania OnePlus pentru lumea intreaga ca un telefon care va fi prezentat in cadrul CES 2020, care incepe pe 7 ianuarie in Las Vegas. In clipul video de mai jos puteti vedea un teaser pentru OnePlus Concept One, telefonul fiind prezentat primul din istorie care are implementata o camera “invizibila”, adica o camera care poate fi vazuta doar din anumite unghiuri de oameni.

OnePlus Concept One a fost mentionat pentru prima oara de catre companie in luna decembrie, si are abia acum parte de un teaser in care ni se arata una dintre schimbarile importante aduse pentru lumea telefoanelor. Aceasta camera “invizibila” va fi doar una dintre noutatile mari pe care OnePlus Concept One le va aduce, iar exact precum ii spune numele, dispozitivul este un concept creat de catre chinezi pentru a-si dezvalui tehnologiile.

OnePlus Concept One aduce Prima Camera INVIZIBILA Din Telefoane

OnePlus Concept One are acest efect special pentru camera creat prin electrocromarea sticlei care acopera senzorii de imagine ai camerei, sticla devenind opaca sau transparenta prin trecerea de curent electric prin ea. Practic, in functie de cum e tinut telefonul, curentul trece, sau nu, prin prin sticla de deasupra camerei, si asa este ea ascunsa, dar vazut in realitate, acest efect pentru camera OnePlus Concept One nu e chiar atat de spectaculos.

OnePlus a colaborat cu cei de la McLaren pentru a integra tehnologia in telefonul Concept One, producatorul de automobile folosind tehnologia pentru unele dintre masinile sale, iar aceasta nu e prima colaborare dintre companii. OnePlus Concept One este anuntat ca un telefon extrem de impresionant de catre compania chinezeasca, insa jurnalistii care l-au vazut n-au fost chiar atat de uluiti de modul in care a fost gandit dispozitivul.

OnePlus Concept One urmeaza sa fie prezentat in cadrul CES 2020 de catre cei de la OnePlus, astfel ca abia atunci vom afla daca in realitate este vorba despre o inovatie, sau despre un truc nu tocmai pregatit pentru telefoane.