iPhone 8 – ecranele in PRIMA IMAGINE REALA

iPhone 8 are parte de o prima presupusa imagine reala cu ecranul si panoul frontal, ele dezvaluind noul design ales de catre Apple pentru anul 2017.

iPhone 8 are o serie de presupuse ecrane prezentate intr-o prima imagine si s-ar putea sa vedem in premiera care este design-ul final ales de catre compania Apple. Aceasta imagine ar fi fost inregistrata de catre o persoana care lucreaza pentru o companie ce ar transporta componente pentru producatori de smartphone-uri, inclusiv aceste ecrane care se presupune ca ar fi pentru iPhone 8.

Persoana spune ca imaginea a fost inregistrata in timpul unui control de calitate al marfii si putem observa ca ecranele presupuse a fi pentru iPhone 8 arata destul de mult cu ceea ce ar face Apple. Observam ca acest presupus ecran la iPhone 8 nu are acel decupaj in partea superioara a carcasei, dar ca el are cabluri de conectare similare cu cele folosite de catre Apple.

Modul in care sunt transportate aceste presupuse ecrane ale iPhone 8 sugereaza deasemenea faptul ca totul s-ar face pentru cei din Cupertino catre un partener de productie. La fiecare ecran in parte este ascuns un cod care permite identificarea componentei care ar urma sa fie folosita pentru iPhone 8, asa ca aceasta este explicatia patratelor albe din imaginea de mai jos.

iPhone 8 – presupusele ecrane in prima imagine reala

Ca sa fiu complet sincer, imaginea de mai jos ma cam surprinde, pentru ca ma asteptam ca Apple sa lanseze iPhone 8 cu acel decupaj pentru panoul frontal. Acolo ar urma sa stea o camera frontala 3D, senzori cu infrarosu, cu laser, pentru proximitate, sau lumina ambientala, dar aceste presupuse ecrane pentru iPhone 8 seamana cu cele pentru iPhone 7, neavand mai multe taieturi pentru aceste componente.

Sursa pozei sustine ca de cateva saptamani au inceput sa fie livrate diverse componente, aparent, pentru iPhone 8, de la cabluri, carcase si pana la ecrane, sau diverse chip-uri. Inclusiv baterii pentru iPhone 8 ar fi livrate pentru Apple si diversii sai parteneri, iar autoritatile vamale au desfacut multiple cutii de acest gen pentru a se asigura ca obiectele din interior se afla in siguranta.

iPhone 8 ecran imagine reala

Sursa imaginii sustine ca in ultimele saptamani au inceput sa fie livrate atat de multe componente, presupuse a fi pentru iPhone 8, incat zvonurile privind productia lor in masa se dovedesc a fi adevarate. Totusi design-ul panoului frontal al ecranului este complet diferit fata de ceea ce asteapta toata lumea pentru iPhone 8, insa asta nu inseamna ca el este si gresit.

iPhone 8 ecran imagine reala 1

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre imagine si poveste, credeti ca totul este real si acest va fi noul design al panoului frontal pentru iPhone 8 ?

23 COMENTARII

  1. Vaai dar ai dato’ de gard zaone, cum toata lumea? Pai scrb doreste designul ala decupat cu nu stiu de draqu touch id jos….

  2. cam greu de crezut…pe youtube este un filmulet cu cineva care a primit macheta de la un furnizor de huse si protectii sticla ecran…husa si sticla de protectie sunt exact ca cele pe care le stiam inainte de acest articol…poate sa fie 7s si 7s plus, sau o facatura..greu de crezut sa fie 8

  3. Nu putea și ăsta să arunce un ochi și la capacitatea bateriei dacă tot l-a văzut? Ca nu prea se știe mare lucru despre el.

  4. Nu ești obligat sa folosești softul Samsung, îl poți schimba dacă vrei, recomand Lineage OS
    Dar oricum Samsung a depus eforturi în imbunatatirea propriei interfețe și rezultatul se vede, terminalele sunt aproape lipsite de lag

  5. ce sunt zonele acelea mascate cu overlay alb? si care au si ceva conectori. partea respectiva pare decupata intrun patratel. 🙂 nici macar prototipuri nu cred sa fie

  6. ce telecomanda si tableta….in kkt e mai scund ca un S8 si putin mai lat ca un S8..deci clar ca efectul de telecoamnda este 0…iar tableta trebuie sa aiba niste dimensiuni ca sa poti clasifica…vezi note 8

  7. Am comparat cu iOS. Aș prefera Android stock cu câteva din funcțiile care vin din fabrică pe Samsung, cum ar fi: editorul de poze, aplicația de cameră cu mod Pro, cea de telefon cu care m-am învățat, cea de mesaje. Iar launcher-ul să fie ceva frumos și personalizabil. Și să nu lipsească temele de CyanogenMod (nu am prins Lineage OS, pentru că telefonul meu actual, Samsung S6, nu l-am rootat niciodata de când îl am, de 1 an)

  8. Bixby se dezactiveaza, se înlocuiește cu Google Assistant (cum mi-am oprit S Voice-ul pe S6). Senzorul pe spate lasă-l acolo unde e, nu mi-ar fi plăcut să fie undeva la mijloc cu forma aceea dreptunghiulară. Iar forma de telecomandă e foarte tolerabilă, pentru că telefonul e mic. S8 e așa de îngust încât nu mai este niciun alt S in afara de S1 și S2 (mult mai mici) care să-l intreaca. Și de lung nu e prea lung, e puțin mai lung ca S6 cu 5-7 mm.

  9. pai lasam totul inlocuim totul deja oamenii ar trebui sa se gandeasca daca nu cumva trebuiau sa isi ia alt telefon pt ca multe “le lasam acolo…sau nu folosim, sau inlocuim”

  10. Intr-un fel ma bucur ca au scapat de taieturile alea ale ecranului in jurul difuzorului si al senzorilor. Totusi, e inferior S8-ului. Asta arata ca un G6 si stim cum e G6 pe langa S8. Ma indoiesc ca nu au avut tehnologia necesara sa faca marginile mai subtiri sau oarecum curbate pentru a ascunde bezel-urile alea relativ groase. E un pas mare inainte totusi, dar cu ceva sub ce a adus S8.

  11. Uitate bine…. i8 cel din stânga cred ca are 6,4 inch, și cel din stânga 7 inch direct…. Deși probabil sunt în realitate 5.5 inch și 5.8 inch… Când nu te pricepi la body ratio, nu te pricepi

  12. “Uitate bine…. i8 cel din stânga cred ca are 6,4 inch, și cel din stânga 7 inch”
    cel din stanga ….si cel din stanga…deja credibilitatea a picat
    oricum nu asta este i8 mai degraba note 8 la cat de mari sunt