iPhone 8 – ecranele in PRIMA IMAGINE REALA

iPhone 8 are parte de o prima presupusa imagine reala cu ecranul si panoul frontal, ele dezvaluind noul design ales de catre Apple pentru anul 2017.

23

iPhone 8 are o serie de presupuse ecrane prezentate intr-o prima imagine si s-ar putea sa vedem in premiera care este design-ul final ales de catre compania Apple. Aceasta imagine ar fi fost inregistrata de catre o persoana care lucreaza pentru o companie ce ar transporta componente pentru producatori de smartphone-uri, inclusiv aceste ecrane care se presupune ca ar fi pentru iPhone 8.

Persoana spune ca imaginea a fost inregistrata in timpul unui control de calitate al marfii si putem observa ca ecranele presupuse a fi pentru iPhone 8 arata destul de mult cu ceea ce ar face Apple. Observam ca acest presupus ecran la iPhone 8 nu are acel decupaj in partea superioara a carcasei, dar ca el are cabluri de conectare similare cu cele folosite de catre Apple.

Modul in care sunt transportate aceste presupuse ecrane ale iPhone 8 sugereaza deasemenea faptul ca totul s-ar face pentru cei din Cupertino catre un partener de productie. La fiecare ecran in parte este ascuns un cod care permite identificarea componentei care ar urma sa fie folosita pentru iPhone 8, asa ca aceasta este explicatia patratelor albe din imaginea de mai jos.

iPhone 8 – presupusele ecrane in prima imagine reala

Ca sa fiu complet sincer, imaginea de mai jos ma cam surprinde, pentru ca ma asteptam ca Apple sa lanseze iPhone 8 cu acel decupaj pentru panoul frontal. Acolo ar urma sa stea o camera frontala 3D, senzori cu infrarosu, cu laser, pentru proximitate, sau lumina ambientala, dar aceste presupuse ecrane pentru iPhone 8 seamana cu cele pentru iPhone 7, neavand mai multe taieturi pentru aceste componente.

Sursa pozei sustine ca de cateva saptamani au inceput sa fie livrate diverse componente, aparent, pentru iPhone 8, de la cabluri, carcase si pana la ecrane, sau diverse chip-uri. Inclusiv baterii pentru iPhone 8 ar fi livrate pentru Apple si diversii sai parteneri, iar autoritatile vamale au desfacut multiple cutii de acest gen pentru a se asigura ca obiectele din interior se afla in siguranta.

iPhone 8 ecran imagine reala

Sursa imaginii sustine ca in ultimele saptamani au inceput sa fie livrate atat de multe componente, presupuse a fi pentru iPhone 8, incat zvonurile privind productia lor in masa se dovedesc a fi adevarate. Totusi design-ul panoului frontal al ecranului este complet diferit fata de ceea ce asteapta toata lumea pentru iPhone 8, insa asta nu inseamna ca el este si gresit.

iPhone 8 ecran imagine reala 1

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre imagine si poveste, credeti ca totul este real si acest va fi noul design al panoului frontal pentru iPhone 8 ?