Prima Pagina Samsung Samsung – Incredere mai mare decat in Apple

Samsung – Incredere mai mare decat in Apple

Samsung aduna mai multa incredere decat compania Apple din partea clientilor asiatici, coreenii iesind in top pentru al 6-lea an consecutiv.

Samsung are un brand care prezinta mai multa incredere decat cel al companiei Apple, acesta fiind rezultatul unui studiu recent facut in Asia de catre o companie specializata in acest domeniu. Cei de la Samsung au brand-ul care prezinta cea mai mare incredere pentru consumatorii asiatici pentru cel de-al saselea an la rand, devansand nu doar Apple, ci si compania Huawei.

Nielsen a anuntat rezultatele acestui studiu, iar cei de la Samsung se pot bucura de faptul ca exista foarte multi consumatori in Asia care pun foarte mare pret pret pe valoarea brand-ului sau. Vestea a venit la doar cateva ore dupa ce s-a aflat ca Samsung urmeaza sa anunte si incasari record, impreuna cu o depasire, in premiera, a companiei Intel in ceea ce priveste productia de semiconductori.

Cei de la Nielsen au facut un top al primelor 1000 de brand-uri din Asia in anul 2017, iar cei de la Samsung au devansat Apple, Huawei, Xiaomi, OnePlus, Vivo, LG, Sony si multe alte companii. In top 5, Samsung a fost urmata de catre Apple, Sony, Nestle si Panasonic, in aceasta ordine, deci americanii se apropie foarte mult de puterea pe care o au coreenii pe piata asiatica.

Samsung – clientii asiatici au incredere mai mare decat in Apple

Pozitia celor de la Samsung in acest studiu este impresionanta avand in vedere ca anul trecut Samsung Galaxy Note 7 a avut foarte multe problemele. In Asia au existat multe terminale care au luat foc in timpul folosirii, dar se pare ca putini clienti au pus foarte mare pret pe aceste probleme destul de importante pe care compania coreeana le-a avut cu un smartphone premium, vandut foarte scump.

Lansarea cu succes a Samsung Galaxy S8 pare sa fi schimbat opiniile multor clienti ai companiei Samsung, iar asa brand-ul sau si-a pastrat puterea in Asia pentru al 6-lea an la rand. Apple este totusi “in coasta” Samsung si probabil abia asteapta o noua greseala pentru a-i fura prima pozitie, iar asta ar fi o realizare extrem de importanta pentru cei din Cupertino.

“South Korean tech giant Samsung was named Asia’s best brand for the sixth consecutive year by market researcher Nielsen. Samsung came in first due to its communication efforts with consumers to overcome the battery explosion issue involving its Galaxy Note 7 smartphone last year. Samsung was followed by Apple, Sony, Nestle and Panasonic. “

Samsung incredere Apple

Conform celor care au realizat studiu, compania Samsung a reusit sa isi pastreze puterea brand-ului in principal multumita investitiilor in promovare si comunicare facute in 2016 si 2017. Practic, Samsung a cheltuit multi bani pentru a-si spala imaginea in fata consumatorilor dupa esecul Galaxy Note 7, iar asa a reusit sa ramana in fata competitorilor sai directi pentru un al 6-lea an la rand.

Desi Samsung ramane in topul increderii companiilor care isi vand produsele in Asia, cei de la Apple au totusi oportunitatea de a castiga mai multa incredere in viitor.

 • Chico

  Vaai nu spune asta ca poate face scrb vreo nefacuta, isi taie asta venele….

 • DonCalin

  Asta doar in Asia, unde sunt saracii lui srb, deci nu-si taie venele, dar nici nu-si mai ia camasi de acolo

 • Kar1na

  I se rupe camasa lui scrb de plans.

 • RaduD

  Vai, dar ce surpriza, Samsung e foarte populară in Asia….
  In Africa o fi…?

 • MAVone

  … cred ca și-a primit si el un telefon . Ce sa facă si el … sa zică si el ceva de bine

 • richard

  stai linistit, acest specimen la nervi merge si-si recalculeaza suprafata din sufragerie, cu care se lauda ca e enorma la 2-3 mp (spusele lui).

 • Kfc

  “Samsung to invest $18.6 billion to stay ahead of competition in chips and display”

  Si fanaticul nostru este ud tot ca Apple ca a ridicat o cladire de birouri de 4 miliarde 😂

 • Viorel Predatorul

  E foarte bine că Apple și-a făcut clădire proprie. Problema este că sfidează pe toți cu luxul ăla. Consumatorul inteligent ar trebui să își pună întrebări dacă nu cumva plătește prea mult pe idevices, astfel încât personalul Apple să se lăfăie în lux.
  Acea clădire nici măcar nu este investiție, pentru că nu va aduce o creștere a afacerii. Este o cheltuială plătită din banii posesorilor de idevices.

 • Srb Srb

  Pai asa oricine are firma ar trebui sa nu isi faca birouri sau case frumoase din munca si profit ca se uita urat frustratii ca tine

 • Viorel Predatorul

  Companiile pot opera în clădiri închiriate sau în clădiri măi modeste. Nu cred că vreo companie are personalul din headquarter în condiții toxice. Singurul mediu toxic tu îl faci printed comentariile tale pline de venin.

  Eu nu cred că ți-ar pica bine dacă v
  reprezentanții băncii tale creditoare ar veni la firma ta în Mercedes SL 600. Ar fi o sfidare, la fel cu preoții sfidează țăranii săraci atunci când merg la slujbe cu Porsche Cayenne.

 • Srb Srb

  Eu nu judec,eu ma bucur de oamenii ce profita de banii pe care ii au si isi traiesc viata facand si cumparand ce le place lasand la o parte invidiosii ca tine ce se uita urat si cu gelozie
  Om ieftin

 • George 89

  Când muncești depunând efort și bani pentru a îmbunătății și a evolua calitatea produselor vine și răsplată, mai ales când îți asumi responsabilitatea
  Concurenta e foarte bună pentru consumatori

 • Olimpiu

  Adevarul e ca platim prea mult pe idevices …

 • Florin Gabriel Haja

  Tim Cook e ca o fiară, ne trage pe toți spre “păcatul” de a mai scoate 700 de dolari din buzunar, lăsându-i la magazin, în loc să-i dăm unui copil sărac, înfometat.

 • Minnninna

  Taci tu coae scumpe

 • Srb Srb

  Da, ai dreptate,le am asigurate,deci sunt scumpe