Prima Pagina autonomie iOS 11 beta 3 vs beta 2 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11 beta 3 vs beta 2 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11 beta 3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au un profil de dezvoltator beta instalat. iOS 11 public beta 2 a fost lansat aseara pentru utilizatorii care fac parte din programul beta public de testare al iOS 11, iar aceasta versiune este, in esenta, iOS 11 beta 3 dar cu o denumire schimbata.

iOS 11 beta 3 aduce unele schimbari vizuale pentru iPhone si iPad, insa rezolva si alte probleme de functionare ale terminalelor noastre, dar oare care este autonomia bateriei ? Ei bine in clipul video de mai jos aveti prezentata o comparatie cu autonomia bateriei disponibila in iOS 11 beta 2, versiunea beta 3 parand sa ofere mai putin timp de utilizare pentru iPhone, cu pana la 25 de minute.

iOS 11 beta 3, in cazul meu, a crescut substantial autonomia bateriei, dar asta pentru ca nu mai am ceva care functioneaza permanent in fundal si o consuma fara rost. Teoretic, autonomia bateriei iOS 11 beta 3 ar trebui sa fie mai buna decat in versiunea beta 2, dar asta ramane sa descoperiti voi singuri dupa intalarea actualizarii in terminale.

 • roastedwookie

  la mine pe iphone 7 e mai bine pe beta 3, dar peste noapte tot consuma mult. Daca pe beta 2 peste noapte lua si 30%!! acum a scazut la 14%, ce tot e mult. peste zi culmea, in utilizare e ok, nu vad sa consume foarte mult

 • Darius

  @zaone când crezi ca va fi lansarea oficială?

 • Alin

  Eu folosesc iOS 11 public beta 2 și se vede căci se duce repede bateria. Dar când am fost pe beta 1 a fost și mai rău. Ce recomanzi @Zaone sa raman așa sau sa fac schimb pe beta 3 și nu pe public beta. Mersi

 • Robert

  Eu am dezactivat Apple Analytics din Privacy. Am observat o imbunatatire a autonomiei.

 • Darius

  Văd că nu prea răspunde la întrebări…