Prima Pagina autonomie iOS 11 beta 3 vs beta 2 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11 beta 3 vs beta 2 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11 beta 3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au un profil de dezvoltator beta instalat. iOS 11 public beta 2 a fost lansat aseara pentru utilizatorii care fac parte din programul beta public de testare al iOS 11, iar aceasta versiune este, in esenta, iOS 11 beta 3 dar cu o denumire schimbata.

iOS 11 beta 3 aduce unele schimbari vizuale pentru iPhone si iPad, insa rezolva si alte probleme de functionare ale terminalelor noastre, dar oare care este autonomia bateriei ? Ei bine in clipul video de mai jos aveti prezentata o comparatie cu autonomia bateriei disponibila in iOS 11 beta 2, versiunea beta 3 parand sa ofere mai putin timp de utilizare pentru iPhone, cu pana la 25 de minute.

iOS 11 beta 3, in cazul meu, a crescut substantial autonomia bateriei, dar asta pentru ca nu mai am ceva care functioneaza permanent in fundal si o consuma fara rost. Teoretic, autonomia bateriei iOS 11 beta 3 ar trebui sa fie mai buna decat in versiunea beta 2, dar asta ramane sa descoperiti voi singuri dupa intalarea actualizarii in terminale.

LIKE
Articolul anteriorGoogle evita Plata unei Taxe Colosale in Franta
Urmatorul articol13 iulie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad