iOS 11 beta 3 vs beta 2 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11 beta 3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au un profil de dezvoltator beta instalat. iOS 11 public beta 2 a fost lansat aseara pentru utilizatorii care fac parte din programul beta public de testare al iOS 11, iar aceasta versiune este, in esenta, iOS 11 beta 3 dar cu o denumire schimbata.

iOS 11 beta 3 aduce unele schimbari vizuale pentru iPhone si iPad, insa rezolva si alte probleme de functionare ale terminalelor noastre, dar oare care este autonomia bateriei ? Ei bine in clipul video de mai jos aveti prezentata o comparatie cu autonomia bateriei disponibila in iOS 11 beta 2, versiunea beta 3 parand sa ofere mai putin timp de utilizare pentru iPhone, cu pana la 25 de minute.

iOS 11 beta 3, in cazul meu, a crescut substantial autonomia bateriei, dar asta pentru ca nu mai am ceva care functioneaza permanent in fundal si o consuma fara rost. Teoretic, autonomia bateriei iOS 11 beta 3 ar trebui sa fie mai buna decat in versiunea beta 2, dar asta ramane sa descoperiti voi singuri dupa intalarea actualizarii in terminale.