Prima Pagina autonomie iOS 11 beta 3 vs beta 2 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11 beta 3 vs beta 2 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11 beta 3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au un profil de dezvoltator beta instalat. iOS 11 public beta 2 a fost lansat aseara pentru utilizatorii care fac parte din programul beta public de testare al iOS 11, iar aceasta versiune este, in esenta, iOS 11 beta 3 dar cu o denumire schimbata.

iOS 11 beta 3 aduce unele schimbari vizuale pentru iPhone si iPad, insa rezolva si alte probleme de functionare ale terminalelor noastre, dar oare care este autonomia bateriei ? Ei bine in clipul video de mai jos aveti prezentata o comparatie cu autonomia bateriei disponibila in iOS 11 beta 2, versiunea beta 3 parand sa ofere mai putin timp de utilizare pentru iPhone, cu pana la 25 de minute.

iOS 11 beta 3, in cazul meu, a crescut substantial autonomia bateriei, dar asta pentru ca nu mai am ceva care functioneaza permanent in fundal si o consuma fara rost. Teoretic, autonomia bateriei iOS 11 beta 3 ar trebui sa fie mai buna decat in versiunea beta 2, dar asta ramane sa descoperiti voi singuri dupa intalarea actualizarii in terminale.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • roastedwookie

  la mine pe iphone 7 e mai bine pe beta 3, dar peste noapte tot consuma mult. Daca pe beta 2 peste noapte lua si 30%!! acum a scazut la 14%, ce tot e mult. peste zi culmea, in utilizare e ok, nu vad sa consume foarte mult

 • Darius

  @zaone când crezi ca va fi lansarea oficială?

 • Alin

  Eu folosesc iOS 11 public beta 2 și se vede căci se duce repede bateria. Dar când am fost pe beta 1 a fost și mai rău. Ce recomanzi @Zaone sa raman așa sau sa fac schimb pe beta 3 și nu pe public beta. Mersi

 • Robert

  Eu am dezactivat Apple Analytics din Privacy. Am observat o imbunatatire a autonomiei.

 • Darius

  Văd că nu prea răspunde la întrebări…