iOS 11 – Apple publica noutati in App Store

iOS 11 vine cu un App Store complet modificat, compania Apple regandind aproape in totalitate magazinul sau de aplicatii pentru a ne oferi o experienta cu mult mai buna pentru utilizarea sa. Printre noutatile anuntate de catre compania Apple se numara si articole editoriale in care angajatii companiei afiseaza in App Store pentru iOS 11 informatii privind aplicatiile si jocurile cele mai importante.

iOS 11 App Store afisa de vreo doua saptamani acelasi continut pe iPhone si iPad, pana zilele trecute cand Apple a introdus ceva nou. Mai exact, acum App Store pentru iOS 11 are publicate din partea Apple o serie de articole prin care cei din Cupertino ne permit sa aflam mai multe despre dezvoltatorii unor jocuri si aplicatii cu un numar foarte mare de descarcari, acestea fiind practic interviuri luate creatorilor.

Separat de acestea, angajatii Apple explica in articole separate cum fac binging pentru Game of Thrones, avem publicata aplicatie zilei si jocul zilei, plus multe alte noutati interesante. Compania Apple a si actualizat toate listele de aplicatii si jocuri disponibile in App Store pentru iOS 11, dar in plus afiseaza inclusiv recomandari noi pentru aplicatii si jocuri pe care le putem incerca pe iPhone si iPad, App Store trecand printr-o schimbare fundamentala.

Incepand cu iOS 11, compania Apple incearca sa se apropie de utilizatorii sai prin articole care ii invata cum sa se joace, cum sa faca poze, cum sa faca filme, sau sa editeze acest continut. Apple incearca sa prezinte si povestile dezvoltatorilor din spatele unor aplicatii sau jocuri si intr-o anumita masura incearca sa se apropie de utilizatori, insa ramane de vazut cat succes va avea in initiativele sale.

iOS 11 noutati App Store