Samsung Dezvolta Casti Similare AirPods, cu Bixby

Samsung dezvolta o pereche de casti similare celor AirPods, dar care au Bixby si autonomie mai buna, pentru a concura cu produsele Apple.

Samsung are in dezvoltare o “clona” pentru castile AirPods ale companiei Apple, aceasta urmand a functiona si cu ajutorul asistentului personal Bixby ce tocmai a fost lansat cu suport pentru limba engleza. Desi cei de la Samsung au lansat acum ceva vreme castile Icon X, considerate atunci a fi dezvoltate pentru a concura cu AirPods, se pare ca in realitate Samsung vrea sa lanseze ceva care sa aiba capacitatea de a face asta.

Samsung dezvolta o pereche de casti care sa ofere functionalitatea pe care castile AirPods o au cu Siri, adica Bixby sa permita folosirea de comenzi vocale pentru a controla muzica si nu numai. In momentul de fata nicio pereche de casti wireless ale Samsung nu ofera asemenea functii avansate, insa castile AirPods ale celor de la Apple sunt gandite cu mult mai diferit si Siri a fost laudat de multi pentru functiile oferite.

Samsung a fost zvonita ca avand in proces de dezvoltare o boxa inteligenta care ar functiona cu ajutorul Bixby, cum este cea HomePod a Apple, insa in realitate se pare ca ea dezvolta o pereche de casti. Cei care au oferit informatiile respective au anuntat la un moment dat ca Samsung nu doreste sa dezvolte o boxa inteligenta si ca de fapt are in plan sa lanseze o pereche de casti care sa functioneze cu ajutorul Bixby.

Samsung dezvolta casti similare AirPods, cu Bixby integrat

Samsung vrea ca aceste casti sa imite cat se poate de mult din functionalitatea AirPods, deci vor fi gandite pentru a fi folosite in tandem cu Samsung Galaxy S8, sau Samsung Galaxy Note 8. Apple a gandit AirPods pentru a functiona perfect cu orice iPhone compatibil si este normal ca Samsung sa aiba exact aceleasi intentii pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta de a utiliza produsele sale.

Samsung vrea deasemenea ca aceste casti sa aiba o autonomie cat mai buna, asa cum au si castile AirPods, iar asta inseamna ca are multa munca in fata. Cei de la Apple au fost laudati de catre toata lumea pentru autonomia castilor AirPods, iar cei de la Samsung vor sa aiba clienti cel putin la fel de fericiti care isi pot folosi castile toata ziua pentru a asculta muzica pe care o au disponibila in terminale si nu numai.

“Samsung Electronics has begun developing a Bluetooth earpiece for small business and artificial intelligence (AI) voice secretary ‘Bixbee’. It is expected to launch simultaneously with the Galaxy Note 8 in September. “

Samsung are aceasta noua pereche de casti in dezvoltare de ceva vreme, insa este greu de spus cand va fi ea pregatita pentru a fi lansata oficial. Este posibil ca Samsung sa ofere noua pereche de casti impreuna cu Samsung Galaxy Note 8, dar este deasemenea posibil ca ea sa apara mai tarziu, deci ramane de vazut ce se va intampla.

samsung casti airpods bixby