iOS 10.3.3 Elibereaza Spatiu pe iPhone si iPad

5

iOS 10.3.3 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple si v-am spus deja ca din punct de vedere vizual nu veti vedea mari schimbari pentru aceasta versiune a sistemului de operare. In ceea ce priveste codul sursa al iOS 10.3.3, ei bine aici exista multe modificari, compania Apple avand grija sa le ofere utilizatorilor o serie de imbunatatiri, dar si rezolvarea unei vulnerabilitati critice de securitate.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

iOS 10.3.3 vine totusi si cu o surpriza foarte interesanta pentru iPhone si iPad, mai exact actualizarea va elibera spatiu din terminalele noastre pe care il credeam ocupat. Conform unora dintre cei care au instalat iOS 10.3.3 pe iPhone si iPad, actualizarea poate creste spatiul de stocare din terminalele noastre cu pana la 1 GB cand vine vorba despre iDevice-urile care au 128 GB spatiu de stocare in mod nativ.

iOS 10.3.3 nu este prima versiune a sistemului de operare care vine cu o asemenea surpriza, insa spatiul de stocare eliberat difera in functie de terminalul pe care il aveti. In cele mai multe cazuri, spatiul eliberat era ocupat de fisiere temporare care nu prea pot fi sterse in alte moduri, asa ca actualizarea la iOS 10.3.3 ar trebui sa va aduca mai mult spatiu liber in dispozitive pentru utilizarea obisnuita a acestora.

iOS 10.3.3 nu elibereaza spatiu de stocare pentru chiar toate iPhone, sau iPad, asa ca daca faceti actualizarea doar pentru a va bucura de acest beneficiu, nu trebuie sa fiti dezamagiti daca schimbarea nu este majora. iOS 10.3.3 poate fi instalat in momentul de fata de catre orice persoana care are un iPhone, iPad sau iPod Touch compatibil cu iOS 10, sistemul Software Update, Actualizare Software, oferind cea mai simpla solutie.

ios 10 3 3 elibereaza spatiu iphone ipad