Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 – Disperarea sugereaza Vanzari Slabe

OnePlus 5 – Disperarea sugereaza Vanzari Slabe

OnePlus 5 este promovat de catre compania OnePlus printr-o metoda care dezvaluie disperarea chinezilor in a isi creste vanzarile pentru noul smartphone.

OnePlus 5 a fost lansat de catre compania OnePlus in cursul lunii trecute si foarte multa lume s-a dovedit a fi interesata de noul smartphone, multumita specificatiilor si pretului. OnePlus 5 este un smartphone premium cu un pret de vanzare foarte mic, iar asta a convins foarte multa lume sa ii acorde atentie, insa vanzarile nu prea par sa indeplineasca asteptarile companiei creatoare, cel putin deocamdata.

OnePlus 5 a inceput sa fie promovat de catre compania OnePlus in randul vechilor utilizatori ai OnePlus 3 si OnePlus 3T, insa intr-un mod foarte agasant. Mai exact, OnePlus a inceput sa le trimita notificari utilizatorilor acestor smartphone-uri, dar si ai altora mai vechi, spunandu-le ca pot castiga un OnePlus 5 daca participa la un sondaj de opinie pe care compania il organizeaza in momentul de fata pentru ei.

OnePlus 5 este practic bagat pe gatul utilizatorilor care stiu de el dar inca nu si l-au cumparat, sau nu vor sa il cumpere, totul fiind facut prin notificari Push. In loc sa trimita email-uri, ca orice companie normala, OnePlus isi cam arata disperarea prin trimiterea de notificari push, iar asta intr-o incercare de a se asigura ca toti utilizatorii sai vad mesajele, gradul de interactiune cu ele crescand in consecinta.

OnePlus 5 – disperarea sugereaza vanzari slabe

OnePlus 5 putea fi promovat si prin email in acest mod, insa cei de la OnePlus s-au gandit probabil ca multa lume va sterge spamul imediat ce il va vedea. Cu notificarile este ceva mai greu, ele putand fi sterse, dar intai sunt citite de mai toti utilizatorii, unii reclamand faptul ca OnePlus 5 este promovat prin spam de catre compania OnePlus, deci incercarea chinezilor de a aduce sondajul de opinie in atentia utilizatorilor nu este incununat de succes.

OnePlus 5 arata si mai mult disperarea companiei OnePlus deoarece unii utilizatori au primit zeci de notificari de acest gen in ultimele saptamani, lucru care i-a cam agasat. Desigur ca este anormal ca o companie sa-ti trimita zeci de notificari in cateva saptamani pentru a te convinge sa participi la un sondaj de opinie, dar totusi ai sansa de a castiga magnificul OnePlus 5, un smartphone “exceptional”.

OnePlus 5 este facut de catre o companie chinezeasca, care gandeste dupa mentalitatea de acolo, adica nu veti gasi normalitate si bun simt in cazul sau. Asta s-a vazut si cand au aparut problemele cu ecranele OnePlus 5 montate invers si orice fel de probleme vor aparea in viitor, compania OnePlus va trata utilizatorii la fel de prost.

OnePlus 5 Disperarea Vanzari

 • V.P

  Producatorii chinezi de telefoane au 70% din piata smartphone chineza in trimestrul 2 , Apple a cazut la 8% , nu este chiar asa disperare in tabara lor .

 • OnePlus este doar unul din aia si nu cei din top.

 • V.P

  Asa este dar eu cred ca vor vinde bine OnePlus 5 .

 • Srb Srb

  s-au vandut sigur pana in 5 mil de bucati…chiar serios, tu chiar crezi ca se vand ca painea calda?

 • Crs

  @srb sunt scumpe normal ca nu de vind

 • Badescu Ionut

  Eu am trecut de la oneplus 3 la 5 si nus foarte mulțumit ca si cum am fost de oneplus 3 asta culmea se blochează la unele aplicati si semnalul la gps ii praf am cumparat tomtom ca navigator si pierde semnalul gps pe oneplus 3 nu se intampla asa ceva is dezamăgit de oneplus 5

 • Eu

  Mâncați ciuperci….nu e adevărat oneplus nu a trimis nici o notificare ( sunt posesor de oneplus 3) iar suportul și implicarea lor este de mii de ori mai mare decât la orice alta companie……depășește puțin chiar și suportul Xbox care e unu din cele mai bune, promtitudinea și răbdarea e acolo. Numai aberații neverificate relatati.

 • Costel

  Nu au nevoie sa manance ciuperci, apple ofera acelasi rezultat doar din vorbe

 • Marius

  Se pare ca acest articol sugereza încercarea disperată a autorului de a arunca cu noroi in firma One Plus.
  Astfel de sondaje de opinie unde poți câștiga un telefon sunt ceva obișnuit la producatorii chinezi.

 • Ireal Alterego

  Întotdeauna există un interes …. financiar…… Articole plătite de tip …. ,,Tonomat”.

 • iti dai seama, mii de oameni au vedetii.

 • Da, ciudat ca nimeni nu s-a mai plans pana acum, hmm..