Prima Pagina Google Google Pixel 2 – Asa arata Noul sau Design

Google Pixel 2 – Asa arata Noul sau Design

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au noile design-uri prezentate multumita unor schite preluate de la companiile care le dezvolta.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au noul design prezentat intr-un nou clip video care arata imagini de tip concept create in baza unor schite reale ale viitorului smartphone. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL sunt in proces de dezvoltare in cadrul HTC si LG in momentul de fata, asa ca schitele au fost cel mai probabil preluate de la una dintre aceste doua companii pentru a ne fi prezentate inaintea lansarii oficiale.

Google Pixel 2 nu va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, dar marginile sale vor fi substantial reduse in comparatie cu versiunea anterioara. Cei de la Google nu au mers pe ideea de a oferi un smartphone al carui panou frontal este reprezentat aproape in totalitate de un ecran, asa ca Google Pixel 2 nu va fi la fel de atractiv precum Samsung Galaxy S8, dar ca avea totusi un design interesant.

Google Pixel 2 va avea un design destul de similar cu cel al Google Pixel, camera duala prezenta in atat de multe smartphone-uri premium negasindu-si un loc in produsele Google. Pentru carcasa vorbim in continuare despre un cititor de amprente integrat in mijlocul carcasei Google Pixel 2, dar si o parte superioada care va fi creata dintr-un material separat, deci totul va fi foarte similar.

Google Pixel 2 – asa arata noul sau design

Google Pixel 2 XL este un cu totula alt terminal, deoarece ecranul sau va avea o diagonala de aproape 6 inch si va acoperi aproape in totalitate panoul frontal. Puteti veea din imagini ca vorbim despre o diferenta majora intre Google Pixel 2 XL si Google Pixel 2 cand vine vorba despre spatiul ocupat de ecran in panou frontal, un upgrade de design fiind deasemenea oferit fata de primul model.

Google Pixel 2 XL nu va avea o camera duala, cum nici modelul cu ecran mai mic nu va avea asa ceva, iar carcasele vor fi similare pentru ambele smartphone-uri. Practic, in cazul Google Pixel 2 XL exista doar o crestere substantiala a ecranului si un design menit sa il puna in evidenta intr-o carcasa care nu va fi cu mult mai mare decat cea a modelului anterior, dar care urmeaza sa arate foarte bine.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL sunt in proces de dezvoltare de cateva luni, iar cei de la Google intentioneaza sa il prezinte in mod oficial, probabil, prin septembrie. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL va rula in baza Android 8 si a chip-ului Snapdragon 836, acesta din urma fiind oferit in premiera intr-un smartphone, Google convingand Qualcomm sa-i ofere exclusivitate.

 • V.P

  Foarte urat arata !!

 • iphone6s

  Chiar ca.. doar apple si samsung ramane in top, ce telefon ai vrea ? Daca nu un iphone 7 sau samsung s8 note 7 iphone 8 iphone 7s, pe astea merita sa dai bani, dar pe altele.. este pe emag ceva asus zenfone 4900lei si google pixel, mi-ar fi rusine sa cer asa un pret

 • iphone6s

  Cand o aparut samsung galaxy s1 oameni erau masca , la fel si dupa iphone 3 3gs, si sa vina asus xiaomi google sa puna pret de 4900lei

 • amfetamin

  Care-i ăla cu 4900 lei mai exact?

 • Cristi

  Tu de unde ai apărut cumetre?

 • cami lorena

  Oare cate frigidere/masini de spalat s-ar putea lua in pretul pe care il vor cere pentru asa ceva? Care evident ajuta mai mult la “productivitate” 😀