Prima Pagina iOS 11 iOS 11 public beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, compania Apple mentinand traditia lansarii acestor build-uri la doar una/doua zile dupa cele beta principale. Aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch este dedicata tuturor utilizatorilor obisnuiti care sunt dornici sa testeze iOS 11 in versiune beta inaintea lansarii oficiale.

iOS 11 public beta 3 este practic exact aceeasi versiune precum iOS 11 beta 4 lansata aseara de catre compania Apple, intre ele neexistand diferente. Numele difera intre cele doua build-uri ale iOS 11 beta pentru ca Apple a mai lansa o versiune beta la inceputul lunii, dar numai pentru dezvoltatorii de aplicatii, asa ca stiti ca din punct de vedere al functionalitatii nu exista diferente intre build-uri.

Acum ca iOS 11 public beta 3 a fost lansat, veti fi tentati sa instalati aceasta versiune a sistemului de operare, dar va recomand sa fiti totusi foarte cumparati. iOS 11 are foarte multe probleme in versiunea beta, de la autonomie extrem de proasta pentru baterie si pana la blocaje, imposibilitatea de a inchide aplicatii si multe, multe alte probleme care va vor face sa va aruncati iPhone-urile pe geam.

Este posibil ca iOS 11 sa fie ceva mai placut de folosit in viitoarele versiuni beta ale sistemului de operare, dar deocamdata nu merita sa va chinuiti cu el. Va recomand sa ramaneti pasivi la aceasta lansare a iOS 11 public beta 2 si sa asteptati build-urile viitoare pentru a fi siguri ca nu aveti batai de cap din cauza a ceea ce ne ofera compania Apple in momentul de fata.

UPDATE: tvOS 11 public beta 3 si macOS High Sierra public beta 3 au fost lansate.

iOS 11 public beta 3

 • Filip

  Intrebare: daca instalez iOS11 in toamna cand vine oficialul se instaleaza automat(oficial)sau trebuie sa fac restore sau ceva?Ms

 • daniel d.

  Mai e pana in toamna

 • Gaby

  Cum il pot instala ?

 • Bogdan

  Ultima versiune beta e cel mai probabil cea oficiala. Daca nu vrei sa primesti alte verziune beta publice, 11.1 de exemplu, poti sterge profilul din setari

 • Filip

  Asa am inteles deci daca am versiunea beta voi primi noi versiuni beta.Asta va fi pana la versiunea finala?pe aia o primesc automat ca si pe cele beta sau trebuie sa sterg versiunea beta si sa instalez cu iTunes varianta oficiala?

 • Bogdan

  Daca ai profilul instalat vei primi mereu versiuni beta. Daca il stergi primesti doar pana la versiunea publica

 • Loz

  A fost lansat si beta 4 !

 • Alex S.

  Asta e public 3 … beta 4 e developer !!! Le incurci…