Prima Pagina Apple App Store domina Google Play in incasari in T2 2017

App Store domina Google Play in incasari in T2 2017

App Store domina Google Play in incasari in T2 2017, compania Apple reusind sa se mentina pe o pozitie puternica in fata celor de la Google si in acest trimestru fiscal. Conform unei companii care analizeaza aplicatiile pentru smartphone si tablete, App Store a inregistrat in T2 2017 incasari cu 95% mai mari decat cele ale Google Play, in aceeasi perioada, diferenta intre magazine fiind mai mare acum decat in T2 2016.

App Store a inreistrat si o crestere substantiala a incasarilor fata de anul trecut, cu aproximativ 2 miliarde de dolari, asta in timp ce in cazul Google Play incasarile au crescut cu aproximativ jumatate. Totusi, important aici este faptul ca App Store inca are un avans major in fata Google Play in ceea ce priveste incasarile, magazinul celor de la Apple generand de 2 ori mai multi bani decat magazinul Google iar asta nu pare sa se schimbe prea curand.

App Store Google Play incasari T2 2017

App Store nu are o evolutie la fel de buna si in ceea ce priveste descarcarile, aici Google Play crescand diferenta in numarul de descarcari trimestriale generate. Puteti vedea ca in cazul App Store vorbim despre o crestere minora a numarului de descarcari generate de catre utilizatori, in timp ce in cazul Google Play vorbim despre o creste mult mai mare, diferenta dintre cele doua magazine crescand deasemenea.

App Store avea in T2 2016 jumatate din descarcarile generate de catre Google Play, insa acum magazinul celor de la Google genereaza cu 135% mai multe descarcari decat magazinul Apple. Desi Google Play genereaza foarte multe descarcari, in cazul incasarilor vorbim despre doar jumatate din ceea ce produce App Store, asa ca Apple ramane in continuare o companie cu un magazin de aplicatii faorte profitabil.

App Store Google Play descarcari T2 2017

 • Srb Srb

  Logic,viorel inca crede ca un procesor nu poate avea doua performante diferite

 • Vasilica Atodoresei

  Google Play e pentru asistați. Mult moca și prost

 • Din familia ta toata lumea foloseste iphone ? Si daca raspunsul e nu ….. acele persoane sunt asistati ?

 • shapk

  E logic. Ios nativ e chel de functii si esti nevoit sa cumperi multe aplicatii ca sa ai ce iti trebuie cat de cat. Asta e strategia Apple de jupuire a clientilor: “Noi iti dam mai nimic in telefonasul pe care il iei de la noi. Vrei sa ai si tu ce au altii nativ, scoate banuti in plus.” Android are o gramada de functii si mai cumperi doar aplicatii care iti trebuiesc personal.

 • Viorel Predatorul

  În plus, ce e rău că ai aplicații gratuite în Google Play?

 • Viorel Predatorul

  Vai de comunicarea ta: două performanțe, Viorel crede că nu, etc
  Tu nici nu te poți exprima corect românește 😁😁

 • Srb Srb

  vai de capul tau la cum intelegi lucrurile….tu ai fost plecat prea mult timp si nu mai iti intelegi limba…probabil nici pe cea de acolo…ai ajuns o corcitura

 • Viorel Predatorul

  Eu stăpânesc limba română la perfecție, și sunt fluent în alte două limbi străine. Tu abia bolborosești în română, iar logica comunicării tale (dacă o pot numi logică), este de nota 2/10.

 • Srb Srb

  shh, te inteleg esti la munca de sclavie, si nu te poti concentra
  Stai calm, nu te spun…ca observ ca nu mai te poti concentra, cunosti romana cat de cat si limba rromilor am observat

 • Srb Srb

  tu inca esti in scoala de acum ani de zile…vezi ca acum nu se mai dau note ci calificative…eu inteleg ca ai ramas in urma rau din toate punctele de vedere…ai note 5, capacitatea de a intelege a unui om din anii 90 etc

 • shapk

  Nu e rau nici asta. Sistemul Android e gandit in beneficiul utilizatorului. Ios e gandit in beneficiul Apple, iar utilizatorilor li se ofera foarte putin nativ tocmai pt a fi nevoiti sa cumpere aplicatii care sa le satisfaca oarecum necesitatile.

 • Viorel Predatorul

  Perfect adevărat!

 • Viorel Predatorul

  Vai, ce glumițe… Era cât pe ce să zâmbesc! 🤔

 • Viorel Predatorul

  “Nu mai te pot concentra” hahahahaha!

 • Srb Srb

  De ce imi editezi? De la nu te mai poti concentra la ce aberatie ai scris tu?

 • Srb Srb

  MAi bine ca nu zambesti