Nokia 8 Functional apare in Primele Imagini

Nokia 8 complet functional a aparut in primele imagini care confirma noul design al smartphone-ului care reinvie lupta Nokia cu Apple si iPhone 8.

Nokia 8 nu dispare din atentia noastra nici in acest weekend, deoarece o unitate functionala este prezentata in primele imagini inaintea conferintei de prezentare din data de 16 august. Vorbim despre un model al Nokia 8 care are carcasa colorata in aceeasi culoare seimilara cuprului pe care am vazut-o acum mai bine de o saptamana, deci este destul de clar ca HMD intentioneaza sa o foloseasca pentru versiunea finala.

Nokia 8 urmeaza sa functioneze in baza sistemului de operare Android pe care compania Google l-a creat, deci HMD nu intentioneaza sa pastreze traditia Symbian-ului. Nokia 8 va avea exact acelasi design pe care il stim din atat de multe leak-uri, acesta fiind unul similar cu ceea ce a lansat compania Nokia in trecut, deci nu vorbim despre ceva care ne va uimi prin frumusete, ci despre un design similar cu cel al smartphone-urilor Android premium.

Nokia 8 nu va avea un ecran care ii acopera intregul panou frontal, dar va avea o camera duala verticala, aceasta urmand a fi pozitionata chiar in centrul carcasei. In imagini puteti vedea si sistemul de operare Android ruland pe Nokia 8, plus ecranul in care se fac setarile pentru folosirea terminalului, cea mai recenta versiune publica a Android urmand a fi cel mai probabil oferita de catre producator pentru clienti.

Nokia 8 functional apare in primele imagini

Nokia 8 Functional imaginiNokia 8 urmeaza sa ofere un ecran cu diagonala de aproximativ 5.3 inch, un chip Snapdragon 835 urmand a fi integrat pentru a-i sustine performantele, 6 GB RAM fiind deasemnea oferiti de catre cei de la HMD pentru dispozitiv. Nokia 8 urmeaza sa aiba camera duala formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul de 8 megapixeli, ambii urmand a beneficia de lentile Carl Zeiss, pastrand traditia vechilor terminale Nokia lansate pe pietele globale.

Nokia 8 urmeaza deasemenea sa fie vandut de catre cei de la HMD Global la preturi care incep de la aproximativ 600 de euro pentru modelul de baza. Preturile Nokia 8 ar urma sa creasca in functie de modelul pe care utilizatorii il aleg, cel de baza urmand a avea 32 GB spatiu de stocare, insa altele cu mai mult RAM si mai mult spatiu de stocare ar urma sa fie deasemenea disponibile in cursul anului.

Nokia 8 va fi prezentat pe data de 16 august, insa lansarea oficiala ar urma sa aiba loc la o data ulterioara, care deocamdata nu a fost dezvaluita de vreun zvon. Nokia 8 ar urma sa ofere performante superioare oricarui alt smartphone Android existent pe piata, dar asta stim doar dintr-un zvon, asa ca ramane sa vedem ce va fi disponibil oficial pentru acest smartphone.

Nokia 8 Functional imagini 1

Nokia 8 Functional imagini 2

6 COMENTARII

  1. e si de asteptat, va fi putin mai patratos ca un S8+…adica nu va fi la fel de rotund pe la margini dar mai lat si fiind si mai lat si mai patratos, o sa iti dea impresia de obiect mare, asa cum si primele nokia lumia au lasat impresia