Nokia 8 – Lansarea Anuntata Oficial Astazi

Nokia 8 va fi prezentat oficial pe data de 16 august, compania HMD Global urmand a organiza un eveniment special pentru a-l demonstra in detaliu.

Nokia 8 a avut lansarea anuntata oficial in cursul acestei zile de catre compania HMD Global, cea care dezvolta si lanseaza aceste smartphone-uri folosindu-se de brand-ul Nokia. O invitatie pentru presa a fost trimisa de catre cei de la HMD, iar in ea se confirma faptul ca Nokia 8 va fi prezentat pe data de 16 august pentru lumea intreaga, deci lansarea nu va avea loc pe 31 iulie, asa cum se specula pana in prezent.

Nokia 8 va fi prezentat in cadrul unui eveniment care urmeaza sa aiba loc in Londra, cei de la HMD alegand Europa pentru prezentare multumita faptului ca si sediul lor este pe continent. Nokia 8 este acum confirmat in mod oficial de catre cei de la HMD, insa toata lumea stia ca dispozitivul este in dezvoltare si diverse imagini ne-au prezentat inclusiv design-ul sau, specificatiile aparand in diverse teste de performante.

Nokia 8 va fi primul smartphone Android care va avea inclusa o camera duala creata in colaborare cu cei de la Carl Zeiss, un partener foarte vechi al celor de la Nokia. Chiar daca Nokia nu mai produce smartphone-uri acum, cei de la HMD s-au gandit totusi ca Nokia 8 ar putea beneficia de pe urma tehnologiilor pe care cei de la Carl Zeiss le-au dezvoltat, asa ca au colaborat cu ei pentru crearea acestui smartphone.

Nokia 8 – lansarea anuntata oficial astazi

Nokia 8 va avea camera duala formata din cate un senzor de 13 megapixeli fiecare, unul dintre ei putand fi telephoto, asa cum se intampla la multe alte smartphone-uri. Nokia 8 va avea deasemenea si un ecran cu diagonala de 5.3 inch, acesta urmand a avea o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, adica exact ceea ce ofera orice alt smartphone Android premium, de 2 ani de zile.

Nokia 8 va avea si un chip Qualcomm Snapdragon 835, ca in Samsung Galaxy S8, deci nu vorbim despre versiunea 836 care va fi lansata in toamna. Nokia 8 va fi lansat in versiuni care au fie 4 GB RAM, sau 6 GB RAM, minim 64 GB spatiu de stocare urmand a fi deasemenea disponibil, compania HMD creand si versiuni dual-SIM pentru ca exista foarte multe persoane care au nevoie de asemenea telefoane.

Nokia 8 a fost prezentat zilele trecute intr-o versiune de culoarea cuprului, dar e putin probabil ca ea sa si fie lansata, pentru ca nu are un aspect chiar atat de atragator. Nokia 8 avea si un pret de vanzare de aproximativ 650 de euro, insa mai multe vom afla in data de 16 august, dupa ce va fi lansat oficial de catre cei de la HMD.

nokia 8 lansare oficial