iOS 10.3.2 Jailbreak este posibil pe iPhone si iPad

iOS 10.3.2 jailbreak este posibil pe iPhone si iPad multumita unei vulnerabilitati care se pare ca a fost descoperita in aceasta versiune a sistemului de operare. Vulnerabilitatea pentru iOS 10.3.2 ce poate fi transformata intr-o solutie de jailbreak are numele de cod CVE-2017-7047 si in iOS 10.3.3 pare sa fi fost blocata, astfel ca doar anterioara versiune a sistemului de operare ar mai putea fi exploatata acum.

iOS 10.3.2 jailbreak este posibil multumita unui exploit al unui cercetator in securitate informatica, exploatarea fiind deocamdata instabila, dar cu potential de transformare intr-o solutie stabila. Chiar si asa, simpla existenta a unui exploit ce poate fi transformat intr-o solutie de iOS 10.3.2 jailbreak este o veste foarte buna pentru utilizatorii de iPhone si iPad care mai ruleaza aceasta versiune a iOS.

iOS 10.3.2 jailbreak este asteptat de foarte multa lume, insa chiar daca un cunoscut hacker a afirmat ca exploatarea este posibila, nu trebuie sa priviti totul ca fiind sigur. De la simpla afirmare ca iOS 10.3.2 jailbreak este posibil si pana la lansarea unei solutii utilizabile este cale lunga, asa ca recomandarea hackerului este ca utilizatorii are au instalat iOS 10.3.3 sau iOS 11 sa revina la iOS 10.3.2 acum.

iOS 10.3.2 jailbreak va putea fi facut doar daca faceti in prealabil iOS 10.3.2 downgrade pe iPhone sau iPad, iar daca va doriti jailbreak, va recomand sa il faceti chiar acum si sa asteptati. Nu se stie cat ati putea astepta pentru o solutie de iOS 10.3.2 jailbreak jailbreak, asa ca va trebui sa aveti foarte multa rabdare, dar exista sanse ca iPhone si iPad sa aiba asa ceva disponibil la un moment dat in viitor.

7 COMENTARII

  1. Stiu că jb necesita soft pus prin iTunes, nu update ota, dacă am iphone care a fost schimbat pe garanție,oare e ota pus 10.3.2? Asa l-am primit! Mulțumesc pentru ajutor