iPhone 8 – De ce i-a Dezvaluit Apple Secretele

iPhone 8 a avut toate secretele dezvaluite din greseala de catre un angajat al companiei Apple, care a lansat sistemul de operare al HomePod.

iPhone 8 are aproapte toate secretele dezvaluite de catre o versiune a sistemului de operare la HomePod, aceasta fiind disponibila inca de vinerea trecuta. In interiorul acestui sistem de operare au fost descoperite aproape toate secretele pe care iPhone 8 le va contine anul acesta, iar multa lume se intreaba de ce a decis o companie atat de secretoasa sa dezvaluie toate noutatile, iar acum avem si o explicatie.

iPhone 8 a avut toate secretele dezvaluite de catre compania Apple, aparent, din cauza unei erori a unui angajat al celor din Cupertino. Saptamana trecuta angajatii Apple au inceput sa testeze prototipuri ale HomePod in propriile case, iar pentru a face asta era nevoie ca o versiune a sistemului de operare al boxei inteligente sa poata fi disponibila undeva pentru descarcare, ea continand secretele iPhone 8.

iPhone 8 nu avea secretele protejate in aceasta versiune a sistemului de operare al HomePod, deoarece ea a fost gandita pentru distributie doar pentru angajati, care ar fi stiut toate detaliile. Problema este ca acest software a fost distribuit printr-un server cunoscut si accesibil public de catre toata lumea, iar fara ca secretele iPhone 8 sa fie ascunse in el, toata lumea a aflat noutatile acestui smartphone Apple.

iPhone 8 – de ce i-a dezvaluit Apple secretele

iPhone 8 este acum cunoscut pentru toata lumea, iar conform jurnalistului care a oferit aceasta explicatie, vina este a unui simplu angajat al companiei Apple. Se pare ca acest a dezvaluit din greseala toate secretele iPhone 8, asa cum acum 7 ani altul a uitati din greseala un iPhone 4 intr-un bar si lumea intreaga si-a indreptat atentia spre Apple, crescandu-i vanzarile peste imaginatia oricui.

iPhone 8 este acum in toata atentia lumii multumita acestor dezvaluiri si, ca sa fiu complet sincer, cred ca vorbim despre o noua campanie de promovare marca Apple. In ciuda explicatiei, imi vine extrem de greu sa cred ca Apple a lasat sa fie dezvaluite toate noutatile majore ale iPhone 8 inaintea prezentarii fara sa stie exact ceea ce face, iar publicitatea de care are parte gratuit este imensa.

“My understanding is that Apple is (or at least was) on the cusp of a widespread deployment of prototype HomePods to employees. Someone prepared an over-the-air software update and because it was intended to be distributed only to Apple employees, the OS was compiled without all the usual flags set to omit code that pertains to unreleased hardware. Building the OS without those flags set may not have been a mistake. But distributing it via a world-readable server was.”

iPhone 8 a fost dezvaluit de catre Apple in mod constient, indiferent cate explicatii vor fi date de jurnalisti, iar acest lucru este perfect normal. Compania Apple a dezvaluit toate aceste informatii despre iPhone 8 cu doar cateva saptamani inaintea lansarii Samsung Galaxy Note 8, iar asta va afecta vanzarile Samsung, dar si a altor competitori care vor dori sa prezinte smartphone-uri in urmatoarea perioada.

iPhone 8 dezvaluit Apple secrete