Samsung Galaxy Note 8 comparat cu iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 este comparat cu iPhone 7 Plus si Google Pixel XL intr-o noua imagine care ne arata viitorul lumii smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o comparatie foarte interesanta cu iPhone 7 Plus, care ne arata ca Samsung stie sa inoveze pentru clientii sai. Mai exact, vorbim despre faptul ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un ecran cu mult mai mare decat cel implementat in iPhone 7 Plus, dar dimensiunile totale nu vor fi cu mult diferite fata de cele ale smartphone-ului companiei Apple, ba din contra.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, cel mai probabil, in timp ce iPhone 7 Plus are un eran cu diagonala de 5.5 inch, deci vorbim despre o diferenta de 0.9 inch. In ciuda acestei diferente colosale pentru dimensiunea ecranului, Samsung Galaxy Note 8 are o latime mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, inaltimea fiind marginal mai mare, iar asta multumita inovatiilor celor de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are o inaltime de 162.5mm si o latime de 74.5mm, in timp ce iPhone 7 Plus are o inaltime de 158.2mm si o latime de 77.9mm. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam care este diferenta intre formele Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus, produsul Samsung fiind mai ingust si mai inalt, insa este deasemenea capabil sa afiseze si mai multe informatii pe ecranul sau.

Samsung Galaxy Note 8 este comparat cu iPhone 7 Plus intr-o noua imagine

Samsung Galaxy Note 8 este comparat nu doar cu iPhone 7 Plus, ci si cu Google Pixel XL, acest al doilea smartphone avand deasemenea un ecran cu diagonala de 5.5 inch. Spre deosebire de iPhone 7 Plus, Google Pixel XL are dimensiuni mai mici, el find aproape la fel de ingust precum Samsung Galaxy Note 8, insa cu mult mai scund, pentru ca ecranul sau nu are o diagonala atat de mare, cel putin in modelul anterior.

Samsung Galaxy Note 8 vine cu o schimbare majora nu doar pentru linia de produse Samsung, ci si pentru intreaga industrie a smartphone-urilor. Samsung Galaxy Note 8 este primul smartphone care are un ecran cu diagonala atat de mare integrat intr-o carcasa atat de mica, iar aceasta realizare a companiei Samsung trebuie intai laudata, iar mai apoi copiata de catre competitori pentur a ne aduce smartphone-uri grozave.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial de catre compania Samsung in data de 23 august, precomenzile putand incepe pe 25 august. Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut de catre cei de la Samsung la preturi care incep de la 1000 de dolari, sau euro, cei de la Samsung cerand si un pret pe masura popularitatii pe care o va avea viitorul smartphone pe pietele globale.

Samsung Galaxy Note 8 comparat iPhone 7 Plus