Prima Pagina Samsung Samsung – Vicepresedintele Risca 12 Ani de Inchisoare

Samsung – Vicepresedintele Risca 12 Ani de Inchisoare

Samsung a fost acum cateva luni in mijlocul unui imens scandal deoarece vicepresedintele consiliului de administratie, Lee Jae-yong, a fost arestat de catre autoritati. El este acuzat de evaziune fiscala, dare de mita si alte infractiuni, iar acum procurorii din Coreea de Sud cer o pedeapsa de 12 ani de inchisoare pentru cel care este vicepresedintele al consiliului de administratie si care este mostenitorul imperiului Samsung.

Samsung a ramas fara vicepresedintele consiliului de adminsitratie inca din luna februarie, el fiind inchis de atunci si pana in prezent, iar procurorii se pregatesc de decizia judecatorilor. Procesul in prima faza de judecata s-a incheiat in cursul acestei zile si o hotarare este asteptata pe data de 25 august, la doar doua zile dupa ce Samsung va prezenta Samsung Galaxy Note 8 pentru lumea intreaga direct din New York.

Samsung – vicepresedintele risca 12 ani de inchisoare

Samsung Vicepresedintele Risca 12 Ani Inchisoare

Samsung nu a fost afectata de catre acest scandal si de arestarea vicepresedintele consiliului sau de administratie, in ciuda tuturor opiniilor analistilor. Lee Jae-yong nu este primul membru al familiei sale care se afla la conducerea Samsung cand trece printr-un proces de acest gen, insa este primul arestat de catre autoritati, perioada petrecuta in inchisoare fiind una record pentru intreaga familie.

Samsung a trecut prin scandaluri similare in trecut, cand tatal lui Lee Jae-yong a fost condamnat chiar pentru infractiuni similare, dar a fost salvat de presedintele Coree de Sud. Acum e putin probabil ca Lee Jae-yong sa scape de pedeapsa daca va fi condamnat, as ca ar urma sa fie primul membru al familiei sale care va si executa o pedeapsa cu inchisoarea data pentru comiterea unor infractiuni.

“South Korean prosecutors are seeking a 12-year jail sentence for Samsung Electronics vice-chairman Lee Jae-yong. Mr Lee is facing charges over his alleged role in a bribery scandal which led to the ousting of the ex-President Park Guen-hye. He has been in prison since February over the scandal, but denies any wrongdoing.”

 • EuGeorge

  Din cauza petarzilor vandute drept telefoane?

 • Srb Srb

  Adioooo

 • George 89

  Nu, frauda fiscala…. Foarte bine la zdub cu el, încalci legea trebuie sa plătești
  Ar trebuii și Cook băgat la pârnaie pentru ca a făcut de asemenea frauda fiscala… Nu ia ajuns foarte mulți banii facuti păcălind fraierii ca voi sa cumpere telefoane antice, pur și simplu a vrut tot tortul
  Dar nu I mai merge, acum Apple e buna de plata

 • Srb Srb

  De 2 ani tot e buna de plata

 • George 89

  Știi expresia “Ulciorul nu merge de multe ori la apa”? Cam asa e și cu Apple, toate lucrurile bune au un sfârșit, li se taie creanga odată

 • Srb Srb

  ca sa mearga de multe ori la apa trebuie sa exercite acelasi lucru de fiecare data…daca Apple au prezentat ca ei nu fura…si nu au fost amendati atunci nu mai are sens…UE de 2 ani incearca ceva, iar intr-un final i-au rugat pe cei de la Apple sa investeasca in Irlanda si nu sa fie amendata..

 • George 89

  “UE de 2 ani incearca ceva, iar intr-un final i-au rugat pe cei de la Apple sa investeasca in Irlanda si nu sa fie amendata..” vorbești numai prostii, UE a rugat Irlanda sa ia 13 miliarde de euro bani datorați de Apple UE, se judeca pe chestia asta iar dacă UE câștiga Apple va fi ușurată de, 13 miliarde de euro, din contul special în care Apple aduna bani special pentru asta

 • Srb Srb

  UE nu a castigat…pt ca Apple este “obligata” sa investeasca bani in Irlanda…deci investitie inseamna profit ulterior…iar amenda este opusul investitiei ca notiune

 • George 89

  “UE nu a castigat…pt ca Apple este “obligata” sa investeasca bani in Irlanda…deci investitie inseamna profit ulterior…sa ma anunti, sper pana mori de batranete cand Apple este obligata sa plateasca irevocabil acei bani drept amenda si nimic altceva”…….. “UE a rugat Irlanda sa ia 13 miliarde de euro bani datorați de Apple UE, se judeca pe chestia asta iar dacă UE câștiga Apple va fi ușurată de, 13 miliarde de euro, din contul special în care Apple aduna bani special pentru asta”
  Ce vb eu și ce vb tu

 • Srb Srb

  stii ca Irlanda cu Apple sunt frati nu? din mom ce prin Irlanda Apple ar fi facut asa zisa frauda…deci daca Irlanda era la cutite cu Apple nu ar fi lasat-o sa continue nici dupa prima luna de colaborare
  Inca 1 data…sper sa faci diferenta intre obligata sa plateasca AMENDA si sa INVESTEASCA acea suma !
  Deci anunta-ma cand UE obliga Apple la amenda de 13mld.

 • Alex_dorin

  Cica sa ai respect pt concurenta … Asa puscarias, asa firma de xeroxisti penali … da la’s ca-i salveaza panarama de android.
  Bine va face mah samsung ca va vinde gunoaie si voi le cumparati ca oile … mocofanilor !!!
  😂😂😂😂😂

 • Alex_dorin

  😂😂😂😂😂