Samsung a mai Copiat o Idee Laudata a Apple

Samsung a mai copiat o idee foarte laudata a companiei Apple, mai exact campania prin care cei din Cupertino incearca sa-i invete pe utilizatorii iPhone 7 si iPhone 7 Plus cum sa faca poze si filme. Apple a lansat campania aceasta cu cateva luni in urma, iar in baza popularitatii pe care a avut-o, cei de la Samsung au luat decizia de a o copia cu o campanie proprie care a fost lansata saptamana trecuta.

Samsung a publicat o serie de clipuri video prin care le arata utilizatorilor Samsung Galaxy S8 cum sa faca poze foarte bune folosind aplicatia nativa si camera foarte buna. In toate testele aparute pana acum Samsung Galaxy S8 s-a dovedit a avea o camera foarte buna in raport cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar Samsung crede ca oamenii care-i detin smartphone-urile mai pot invata cate ceva.

Samsung a mai Copiat o Idee Laudata a Apple

Samsung face exact precum compania Apple si le explica utilizatorilor cum sa foloseasca setarile disponibile in aplicatia Camera din Android pentru a face poze bune. Spre deosebire de aplicatia Camera din iOS pentru iPhone 7, cea din Android ofera mai multe optiuni pentru inregistrarea pozelor in diverse conditii, dar Samsung nu s-a putut gandi singura sa-i ajute pe oameni sa faca poze si clipuri video bune.

Samsung se descurca foarte bine in a copia ideile altora pentru a le prezenta ca fiind proprii si extrem de importante, insa se descurca mai greu in a isi da seama singura ce trebuie facut. Samsung a publicat o serie de clipuri video cu toate recomandarile facute clientilor pentru a face poze si clipuri video grozave, iar aceasta campanie va continua cu siguranta in saptamanile urmatoare.

https://www.youtube.com/watch?v=gpslzes6CfU

7 COMENTARII

  1. WooW asta da copiere ….
    Samsung are manual de utilizate in cutiile lor …. copiate de la Apple …. ma voi va auziti !?
    Apple a inventat culorile…
    Apple a invetat forma dreptunghiulara…
    Apple a inventat roata la caruta…
    Cred ca di curentul electric tot Apple a fost …
    Nu mai mancati atata carbit ca se vede …

  2. Am gasit un nou buton la samsung s8 … cand apas pe el raspunde o pasarica in coreiana … Vroiam sa o injur de ma-sa cu coreiana ei …
    ?‍♀️

  3. Stiri praf…useri praf…vb de vreo 2 3 care stau precum catei….cand intra cineva incep sa latre…iphone cel mai tare…vai de voi de fomisti