WhatsApp va avea Functia Dorita de TOATA Lumea

WhatApp va avea o noua functie dorita de catre toata lumea, ea fiind descoperita in Android si urmand a permite editarea pozelor cu filtre foto.

WhatsApp are in testare avansata o noua functie pe care toata lumea o asteapta de mai bine de un an de zile, ea aparand deja in versiunea beta a aplicatiei pentru Android. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua functie a aplicatiei WhatsApp, ea urmand a ne permite sa aplicam filtre foto peste pozele pe care le avem inregistrate, sau pe care le inregistram direct folosind aplicatia de mesagerie text.

WhatsApp a avut aceasta functie disponibila pentru foarte putin timp in versiunea beta a aplicatiei pentru Android si se pare ca Facebook incearca din rasputeri sa extinda functionalitatea ei. WhatsApp preia practic o functie care este foarte populara nu doar in aplicatia Facebook, ci si in aplicatiile Instagram, sau Snapchat, iar foarte multa lume si-a dorit de ceva vreme sa poata avea functionalitatea disponibila.

WhatsApp va avea pentru inceput doar o serie de filtre foto disponibile, acestea putand fi aplicate peste poze la fel de usor ca orice alte filtre care sunt disponibile in alte aplicatii. Practic, sistemul ar urma sa fie foarte similar cu cel din Instagram, aplicatie detinuta deasemenea de catre Facebook, asa ca integrarea tehnologiei in aplicatia WhatsApp ar trebui sa fie cat se poate de simpla pe iPhone si Android.

WhatsApp va avea functia dorita de toata lumea

whatsapp functia dorita lume

WhatsApp va avea filtrele disponibile prin intermediul unui gest de glisare care poate fi efectuat de jos in sus deasupra pozelor inainte de a le trimite. In iOS 11 compania Apple a implementat ceva similar in aplicatia Poze pentru editarea pozelor, insa in WhatsApp totul se intampla direct in aplicatie si intr-un meniu complet diferit, ideea in sine nefiind totusi chiar atat de intuitiva precum ar trebui sa fie.

whatsapp functie dorita lume

WhatsApp va avea filtre foto care s-au dovedit a fi populare in alte aplicatii pe care compania Facebook le-a lansat pana acum pe pietele globale, asa ca nu vorbim despre ceva 100% nou. Era de altfel logic sa vedem in WhatsApp filtre foto pe care lumea le foloseste in alte aplicatii, pentru ca este greu sa creezi functii de acest gen, iar daca ai deja unele populare, nu are rost sa le strici daca nu este cazul.

WhatsApp are deocamdata aceasta functie testata in versiunile beta ale aplicatiei pentru Android, asa ca nu se stie cand urmeaza sa ajunga in versiunea publica. Totusi, avand in vedere modul in care sunt testate noile functii pentru aplicatia WhatsApp, ne putem astepta ca anul acesta filtrele sa isi faca loc in versiunea publica a aplicatiei intr-o actualizare viitoare.