iPhone 8 – Presa Coreeana Minte pentru Samsung

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat abia in noiembrie, conform presei din Coreea de Sud, care pare sa minta pentru a tine Samsung in atentia lumii.

iPhone 8 este in productie la scara industriala in fabricile celor de la Foxconn, compania Apple finalizand deja design-ul noului smartphone, insa presa din Coreea de Sud are alta “agenda”. Conform unor informatii publicate in cursul acestei zile de catre aceasta, compania Apple nu ar fi decis inca design-ul final al iPhone 8 si ar vrea sa amane lansarea noului smartphone pentru noiembrie.

iPhone 8 nu ar avea deocamdata finalizate nici specificatiile tehnice, iar conform presei din Coreea de Sud, Apple ar fi decis sa amane prezentarea noului smartphone. Conform presei din Coreea de Sud, doar iPhone 7S si iPhone 7S Plus ar urma sa fie prezentate in luna septembrie, iPhone 8 urmand a-si face aparitia pe piata abia prin noiembrie, desi toate celelalte surse arata exact contrariul.

iPhone 8 ar fi avut lansarea amanata de catre cei din conducerea Apple dupa o intalnire care a avut loc recent si la care s-a decis doar lansarea seriei iPhone 7S. Informatia ar veni de la un aparent furnizor de componente pentru produsele Apple, acesta afirmand ca Touch ID este principala problema din cauza careia compania Apple ar fi luat decizia de a amana lansarea iPhone 8 pentru o data atat de tarzie.

iPhone 8 – presa coreeana minte pentru Samsung

iPhone 8 presa coreeana minte

iPhone 8 ar fi lansat cu intarziere pentru ca productia de ecrane OLED la Samsung nu ar fi inceput la capacitate maxima inca. Informatia aceasta este ciudata, deoarece aceeasi publicatie a afirmat saptamana trecuta ca Samsung produce ecranele OLED ale iPhone 8 la capacitate maxima deja, deci aici practic publicatia “se prinde” singura cu minciuna, un lucru destul de rar pentru una atat de mare.

iPhone 8 va afecta serios vanzarile Samsung Galaxy Note 8 si ale Samsung Galaxy S8 dupa ce va fi lansat oficial, asa ca este normal ca presa din Coreea de Sud sa inceapa sa raspandeasca informatii mincinoase. Aceasta publicatie are in mod constant informatii de la manageri din cadrul Samsung, asa ca aparitia celor de astazi privind amanarea lansarii iPhone 8 nu este surprinzatoare in vreun fel, sau altul.

“Still undecided on the detailed specifications of some hardware and design features, US tech giant Apple has postponed the unveiling of the iPhone 8 fitted with an OLED screen to November, while the LCD-equipped iPhone 7s and 7s Plus will likely debut in September as planned”

iPhone 8 este deja in productie de masa la Foxconn, iar asta pentru ca este atat de greu de produs incat e nevoie ca aceasta sa inceapa cu mult inaintea lansarii. Acestea fiind spuse, iata cum presa din Coreea de Sud face ce poate pentru a convinge acum lumea ca iPhone 8 nu va fi lansat atunci cand este asteptat, desi exista sanse foarte mici ca asta sa se intample si planurile Apple sa fie “date peste cap”.