iPhone 8 – cat COSTA si cati vor Plati PRETUL

iPhone 8 cat costa si cati vor plati pretul aflam dintr-un studiu realizat de catre Barclays, acestia oferind o serie de detalii foarte interesante.

iPhone 8, cat costa si cati vor plati pretul pentru noul smartphone aflam de la un nou studiu care prezinta un viitor destul de dificil pentru compania Apple, daca zvonurile se vor adeveri in septembrie. Pana acum s-a speculat ca iPhone 8 urmeaza sa coste peste 1100 de dolari, sau euro, insa nimeni nu stie sigur daca Apple va alege sa lanseze un smartphone atat de scump, sau va gandi serios in final.

iPhone 8 este atat de important incat binecunoscuta banca britanica Barclays a facut un studiu recent pentru a vedea cata lume ar fi dispusa sa plateasca peste 1000 de dolari pe smartphone. Spre surprinderea numanui, doar 11% dintre cei care au participat la studiu ar fi dispusi sa cheltuie aceasta suma de bani pentru iPhone 8, deci va puteti imagina cam ce se afla in spatele unei asemenea lansari.

iPhone 8 cu pret de peste 1000 de dolari ar fi cumparat de 18% dintre cei care detin deja un iPhone, iar asta conteaza mai mult pentru cei de la Apple. Chiar daca doar 18% dintre cei care detin un iPhone ar cumpara iPhone 8, vorbim totusi despre un potential de peste 100 de milioane de vanzari pe care compania Apple le-ar putea genera cu acest smartphone doar multumita fanilor sai inraiti.

iPhone 8 – cat costa si cati vor plati pretul

iPhone 8 costa pretul

iPhone 8 va fi prea scump pentru restul lumii, deoarece majoritatea participantilor la studiu vor sa plateasca doar aproximativ 580 de dolari pentru un smartphone nou. Avand in vedere pretul estimat pentru iPhone 8, este vorba totusi despre un procent mare de persoane care ar fi dispuse sa plateasca atat de multi bani pentru versiunea de baza a dispozitivului pregatit de catre cei de la Apple.

iPhone 8 va fi aproape la fel de scump precum cea mai scumpa versiune a iPhone 7 Plus, insa aceasta inregistreaza si vanzari infim mai mici decat celelalte. Doar cei care au multi bani la dispozitie platesc peste 1100 de euro pentru un iPhone 7 Plus cu 256 GB spatiu de stocare, iar asta nu se aplica pentru marea majoritate a clientilor Apple, asa ca strategia pentru iPhone 8 trebuie gandita bine.

“Barclays said that just 11 percent of its survey respondents would spend more than $1,000 on an iPhone. Most folks only want to spend $582. The tables turn a hair in Apple’s favor among current iPhone owners — 18 percent of consumers who already own an iPhone are willing to spend more than $1,000.”

iPhone 8 ar putea beneficia si de subventii substantiale de la operatorii de telefonie mobila pentru a ajunge la un pret accesibil in aceasta toamna. Mai mult decat atat, cei de la Apple ar putea extinde programul de vanzare a iPhone in rate pentru ca mai multa lume sa fie convinsa sa cumpere iPhone 8 in toamna, asa ca se anunta a fi o perioada extrem de interesanta pentru cei din Cupertino.