Colorcube este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Colorcube este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in urmatoarele 7 zile. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Colorcube pentru toata lumea, el fiind unul destul de interesant, care ne poate tine ocupati timp de cateva ore bune atunci cand nu avem nimic de facut.

Colorcube ne ofera posibilitatea de a combina diverse forme si culori pentru a forma cuburi care seamana cu cele pe care dezvoltatorii ne cer sa le cream. Aici trebuie sa includem si alegerea culorilor potrivite pentru fiecare tip de cub in parte, astfel ca va trebui sa avem foarte mare grija in ceea ce facem pentru a alege doar combinatiile potrivite pentru fiecare nivel pe care il parcurgem.

“Turn pieces and blend colors in this minimal yet visually stunning puzzler. Over 250 handcrafted and challenging levels. Features alternative color schemes for all common color deficiencies.”

Colorcube are, conform dezvoltatorilor sai, nu mai putin de 250 de nivele create special pentru a ne tine cat mai mult ocupati, asa ca vom avea parte de un gameplay antrenant. Jocul Colorcube este disponibil pentru descarcare gratuita din App Store, in format universal, in urmatoarele 7 zile, urmand acest link.