Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 va fi inferior iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 va fi inferior iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 va fi inferior iPhone 8 din punct de vedere al performantelor si asta pentru ca Samsung nu a pus accent pe imbunatatirea lor.

Samsung Galaxy Note 8 este inferior iPhone 8 din punct de vedere al performantelor, iar asta vedem multumita unui nou test de performante publicat pentru acest smartphone. Daca zilele trecute am vazut teste de performante facuta folosind aplicatia Geekbench, acum vedem unul facut folosind AnTuTu, iar in acesta Samsung Galaxy Note 8 nu mai intrece nici macar iPhone 7 Plus, deci va fi clar inferior iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba performante egale cu cele ale Samsung Galaxy S8, sau poate doar usor mai bune, dar nu va intrece iPhone 8 sub vreo forma. Era de asteptat ca Samsung Galaxy Note 8 sa aiba performante bune, dar multa lume credea ca el va putea depasi inclusiv iPhone 7 Plus in performante, iar asta nu este confirmat de catre toate aplicatiile de benchmarking existente acum.

Samsung Galaxy Note 8 in Geekbench obtine un scor marginal mai bun decat cel al iPhone 7 Plus, iar pentru iPhone 8 nu avem acolo vreun test, dar sigur va depasi vechile modele cu macar 1000 de puncte. In cazul AnTuTu iPhone 7 Plus depaseste deja Samsung Galaxy Note 8, asa ca aici nu mai poate fi pus in discutie faptul ca iPhone 8 va depasi in performante smartphone-ul celor de la Samsung, situatia fiind clara.

Samsung Galaxy Note 8 va fi inferior iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 inferior iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 are facut acest test la o rezolutie standard pentru ecran, de 2280 x 1080 pixeli, mult mai mica decat cea de 2960 x 1440 pixeli, maxima disponibila. In mod normal performantele ar fi trebuit sa fie mai bune pentru Samsung Galaxy Note 8 la o rezolutie mai mica decat cea maxima, insa am observat si in testele cu Samsung Galaxy S8 Plus ca acest lucru nu se intampla, deci nu ma asteptam la altceva.

Samsung Galaxy Note 8 va avea componentle Samsung Galaxy S8 si era normal sa aiba performante similare, dar ecranul cu 0.6 inch mai mare le afecteaza intr-o buna masura. Este normal sa nu poti obtine performante la fel de bune de la Samsung Galaxy Note 8 cu un ecran atat de mare daca folosesti acelasi procesor precum in cazul unui smartphone mai mic, iar Samsung nu se va putea lauda cu performantele telefonului.

“In fact, SM-N9500 ​​(suspected Samsung Note 8) the current score reached 179,000, compared to the mainstream Samsung S8 much higher, it is expected!.”

Samsung Galaxy Note 8 va uimi prin design si dimensiunea ecranului, insa performantele nu vor fi un punct de lauda pentru telefon. Asta va afecta serios vanzarile Samsung Galaxy Note 8 in China si alte zone din Asia, iar Samsung va resimti din plin decizia de a nu pune accent pe performante, asa ca va fi interesant de vazut cum vor arata primele teste de performante cu noul smartphone coreean.

 • Srb Srb

  prin design clar nu, un smartphone nu trebuie sa arate precum un bloc pt ca nu este un obiect in care sa locuiesti.
  Performante nu, display nu, AR sau VR nu, pur si simplu e un S8 mai mare doar ca are un pix in plus pt care Samsung va cere maimutelor 300$

 • Marian Dragomir

  Maimute samsoniste… ahahahaaa … mooor
  😂😂😂😂😂

 • Marian Dragomir

  Ne cam batem poola de samsonisti dar vad ca tot insista …. ce masochisti !
  😂😂😂

 • Guldur

  Orice telefon cu Android va fi inferior Iphone, datorita SO si nu hardware-ului. Pot ei sa faca si telefoane cuantice; daca au android pe ele tot va exista lag, iar experienta de zi cu zi va fi mizerabila.Problema e la Android nu la producatorii de telefoane.

 • Mihai V

  Cum le stiti voi pe toate ca mama omida

 • Stilumeu 2peu

  Ce e ala lag ca nu am vzt asa ceva pe android de 3 4 ani

 • Stilumeu 2peu

  Stie apple ce e aia performantza?multicore???