WhatsApp Are Acum o Functie Populara a Facebook

WhatsApp are de astazi o noua functie populara a aplicatiei Facebook, aceasta permitand publicarea de noi tipuri de statusuri, precum in reteaua de socializare.

WhatsApp a anuntat noaptea trecuta lansare unei noi functii pentru aplicatiile iPhone si Android disponibile pentru utilizatorii sai, dar si pentru platforma WhatsApp Web. Vorbim despre o noua functie care este oferita de catre companie dupa ce a fost implementata initial in cadrul retelei de socializare Facebook in cursul acestui ea, ea dovedindu-se a fi foarte populara pentru publicarea de postari in retea.

WhatsApp le permite utilizatorilor iPhone si Android sa publice statusuri noi folosind diverse fonturi si culori pentru fundalul acestora, lucru imposibil de facut in trecut. Acum statusurile publicate pentru WhatsApp pot avea texte, culori diferite pentru fundaluri, dar si link-uri web introduse, astfel ca utilizatorii pot afisa acolo mesajele aproape in orice fel format doresct pentru ca toata lumea sa le vada.

WhatsApp sustine ca 250 de milioane de persoane publica statusuri in fiecare luna prin aplicatie, asa ca vorbim despre o functionalitate care le va fi utila. Cei care au folosit aceste functii in cadrul Facebook vor vedea ceva similar in aplicatia WhatsApp, asa ca probabil functia va avea un grad mare de utilizare, dar poate ca va mai convinge noi persoane sa-si actualizeze mai des statusul in platforma de mesagerie.

WhatsApp are acum o functie populara a Facebook

WhatsApp Functie Populara Facebook

WhatsApp are de ceva vreme implementate functii de intimitate pentru statusurile setate de catre noi, astfel ca putem alege cine vede aceste informatii dupa publicare. WhatsApp ne permite deasemenea sa vedem si cine s-a uitat la statusul nostru in ultima perioada, sa cum se intampla si la aplicatiile Facebook si Instagram, unde putem publica Stories si putem vedea cine le-a urmarit.

WhatsApp a introdus inclusiv un buton care ne permite sa lasam un comentariu la un status publicat de catre o alta persoana, lucru imposibil de facut pana acum. Acest comentariu poate contine nu doar texte sau link-uri web, ci si poze, clipuri video, sau imagini animate de tip GIF, deci WhatsApp se transformat incet, incet, intr-o adevarata retea de socializare, nu doar o platforma de mesagerie text.

“Today, WhatsApp announced a fun, new way for the 250 million monthly iOS and Android users of WhatsApp Status to express themselves. The new feature makes it easy to share creative text-based status updates. Now you never have to worry about getting the word out to all your family and friends. Whether you’re looking for vacation recommendations or notifying a group about the address for a party, the text-based status feature allows you to update your contacts in a fun and personal way. To customize text statuses, users can choose a specific font and background color, or include links.”

WhatsApp are incetul cu incetul implementate diverse functii pe care le-am vazut initial disponibile in aplicatiile Instagram si Facebook, ele fiind acum oferite si in aceasta. Noua functie pentru statusurile WhatsApp este oferita in mod oficial incepand de astazi, insa daca nu o vedeti inca, atunci va trebui sa mai asteptati putin pana cand va fi activata si in telefoanele voastre, in urmatoarele ore.

WhatsApp este o aplicatie disponibila gratuit pe iPhone si Android in lumea intreaga.