iOS 11 beta 7 Elibereaza Spatiu in iPhone si iPad

iOS 11 beta 7 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad si vine cu o surpriza foarte placuta. Mai exact, iOS 11 beta 7 elibereaza, dupa instalare, spatiu in iPhone, iPad si iPod Touch, iar cantitatea suplimentara de care puteti beneficia in iDevice-urile voastre depinde de capacitatea totala pe care produsul o are de la bun inceput.

iOS 11 beta 7 poate elibera de la cateva sute de MB de spatiu, in cazul meu, si pana la cativa GB de spatiu in cazul telefoanelor cu 256 GB spatiu de stocare. Diferentele pot fi foarte mari pentru ca vorbim si despre cantitati totale diferite pentru spatiul de stocare, iOS 11 beta 7 neavand totusi aceasta imbunatatire mentionata prin lista de schimbari publicata de catre compania Apple pentru aceasta noua actualizare importanta.

iOS 11 beta 7 nu este prima versiune beta a sistemului de operare iOS 11 care vine cu asemenea schimbari si v-am spus acum cateva saptamani despre acelasi lucru oferit de actualizari anterioare. Schimbare ar putea avea la baza o stergere a cache-ului si fisierelor temporare din iOS 11, sau eliminarea unor fisiere inutile, insa asta conteaza mai putin, deoarece in final noi avem parte de mai mult spatiu disponibil.

iOS 11 beta 7 poate fi instalat in momentul de fata de catre orice utilizator care are un profil de dezvoltator instalat in iPhone sau iPad, insa daca nu aveti unul, atunci puteti instala iOS 11 public beta 6 fara probleme.

ios 11 beta 7 elibereaza spatiu iphone ipad