LG V30 Apare in Prima Imagine de Presa

LG V30 apare astazi in prima imagine de presa care ne prezinta cat de bine arata noul design al smartphone-ului concurent cu iPhone 8 si Galaxy Note 8.

LG V30 este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale acestei toamne, compania LG avandu-l in dezvoltare de ceva vreme, iar acum in sfarsit ii vedem si design-ul final. Aceasta este prima imagine de presa pentru LG V30 pe care o vedem publicata multumita celebrului leaker evleaks, acesta reusind sa o obtina cel mai probabil de la compania coreeana, sau de la vreun patener care va vinde produsul.

LG V30 este foarte asteptat deoarece urmeaza sa ofere un design foarte atragator, cu un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa cum ii “sta” bine unui smartphone premium. Mai mult decat atat, LG V30 are deasemenea o camera duala integrata dar aici nu avem nimic absolut nou, deoarece LG a implementat componente de acest gen in produsele sale inca de acum mai bine de 1 an.

LG V30 va uimi totusi prin panoul sau frontal, care spre deosebire de cel al iPhone 8 nu va avea un decupaj urat in partea superioara a panoului frontal. Desi compania Apple va oferi prin intermediul sau functii la care LG V30 nu poate “visa” inca, trebuie totusi luat in calcul faptul ca design-ul panoului frontal va fi superior la telefonul celor de la LG in comparatie cu smartphone-ul companiei Apple.

LG V30 apare in prima imagine de presa

lg v30 imagine presa

LG V30 va avea o carcasa de aluminiu si nu din sticla, asa cum se va intampla la iPhone 8, insa va fi foarte subtire, sau cel putin asta sugereaza imaginea de mai sus. Detalii privind grosimea au fost dezvaluite acum cateva saptamani, dar ele conteaza prea putin pentru ca difrentele intre LG V30, iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 vor fi practic inexistente din acest punct de vedere, deci nu vor fi resimtite de multi.

LG V30 urmeaza sa aiba performante inferioare iPhone 8 pentru ca va folosi un procesor care a fost lansat la inceputul acestui an, iar telefonul Apple va avea unul mai nou si mai puternic. Din pacate, cei de la LG au lansat LG G6 in primavara cu un procesor lansat cu un an in urma, iar acum LG V30 vine cu un procesor vechi de cateva luni, asa ca fanii LG nu vor avea parte de performante ridicate pentru procesor, lucru care cu siguranta nu-i va bucura pe multi.

LG V30 va avea totusi cea mai buna camera implementata intr-un smartphone, ea urmand a avea deschiderea f/1.6, mai buna de atat nefiind existenta deocamdata. LG V30 va fi prezentat in cursul lunii septembrie, dar nu se stie clar cand urmeaza sa fie lansat oficial pe piata, asa ca ramane sa vedem cand va fi pus in vanzare si cat va costa, pentru ca asta conteaza cel putin la fel de mult.