Samsung Galaxy S9 va fi Lansat Foarte Devreme

Samsung Galaxy S9 va fi lansat mult mai devreme de catre Samsung din cauza fricii pe care lansarea iPhone 8 a bagat-o in compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat mult mai devreme anul viitor de catre compania Samsung, iPhone 8 parand sa fi bagat serios frica in coreeni. O publicatie asiatica extrem de apropiata de compania Samsung sustine ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat in iarna anului 2018 in loc de primavara pentru a putea reduce vanzarile pe care iPhone 8 urmeaza sa le inregistreze pentru Apple din septembrie 2017.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba productia de ecrane OLED inceputa in luna noiembrie din cauza interesului enorm fata de iPhone 8, dar si a vanzarilor scazute pentru Samsung Galaxy Note 8. Am vorbi practic despre un avans de 2 luni pentru productia Samsung Galaxy S9 fata de ceea ce s-a intamplat in anii trecuti, lansarea Samsung Galaxy S9 putand avea loc in ianuarie 2018.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat la finalul lunii ianuarie, la 3 luni dupa inceperea livrarilor de ecrane pentru el, acelasi lucru intamplandu-se si cu seria Samsung Galaxy S8. In cazul Samsung, lansarea unui smartphone are loc la aproximativ 3 luni dupa inierea livrarii ecranelor pentru acel produs, deci in cazul Samsung Galaxy S9 am vorbi despre o lansare programata pentru luna ianuarie.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat foarte devreme

Samsung Galaxy S9 lansat devreme

Samsung Galaxy S9 va fi lansat mult mai devreme pe piata pentru ca Samsung se teme atat de tare de iPhone 8 incat este dispusa sa faca orice pentru a-si proteja vanzarile. Samsung Galaxy S8 nu a reusit sa afecteze vanzarile seriei iPhone 7 anul acesta, Samsung Galaxy Note 8 va avea aceeasi problema cu iPhone 8, iar Samsung Galaxy S9 va trebui sa rezolve problemele predecesorilor sai.

Samsung Galaxy S9 lansat mai devreme decat in mod normal ar putea genera probleme mari pentru compania Samsung din cauza faptului ca ar putea fi afectata calitatea produsului. Ultima oara cand Samsung s-a grabit intr-un asemenea mod a lansat un smartphone care exploda in timpul folosirii, deci Samsung Galaxy S9 ar putea avea alte defecte majore daca va fi lansat in grabia doar pentru a ataca iPhone 8.

„Samsung Electronics’ next flagship smartphone Galaxy S9 is highly likely to debut earlier than usual, possibly in January. The report said Samsung Display’s OLED panel shipments will start in November, two months in advance of the current S8 whose display shipments started in January this year.”

Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o strategie a Samsung de a lansa telefoane la perioade scurte de timp pentru a lupta mai eficient cu Apple, chiar daca asta afecteaza consumatorii. Daca Samsung Galaxy S9 va fi lansat in ianuarie, vorbim despre o perioada mai mica de 1 an intre modelele premium din aceasta categorie, lucru care ar putea convinge multi fani sa nu faca o achizitie chiar de la bun inceput.

Samsung Galaxy S9 ar putea fi totusi vandut la un pret mult mai mic decat cel al iPhone 8, asa ca aici Samsung ar putea avea un mare avantaj.

Articolul precedenteMAG – 31 August, Reduceri Uriase Back To School
Articolul următorWindows 10 – noua Functie ce Parea Imposibila
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.