Prima Pagina Huawei Huawei se Lauda ca va intrece iPhone 8

Huawei se Lauda ca va intrece iPhone 8

Huawei se lauda ca va intrece iPhone 8 in performante cu noul sau chip Kirin 970 care va fi lansat pe 16 octombrie cu telefoanele Mate 10.

Huawei se lauda ca va intrece iPhone 8 in performante multumita noului sau chip Huawei Kirin 970 pe care l-a prezentat chiar zilele trecute la IFA Berlin. V-am vorbit si eu despre acest nou chip al Huawei, el fiind primul din lume in care este integrat un procesor special pentru functiile de inteligenta artificiala, compania Apple putand oferi unul similar in iPhone 8 anul acesta, el fiind zvonit ca fiind in dezvlotare.

iPhone 8 va avea deasemenea un chip nou integrat de catre compania Apple, acesta avand denumirea A11, insa e putin probabil ca Huawei sa aiba vreo idee cu privire la performantele sale. In ciuda acestui lucru, cei de la Huawei spun cu tarie ca vor lansa un Huawei Mate 10 care va intrece iPhone 8 in performante, desi in realitate niciun smartphone al companiei chinezesti nu a reusit sa intreaca vreun iPhone in performante.

Huawei risca foarte mult cu afirmatiile sale, pentru ca genereaza asteptari foarte mari din partea consumatorilor, iar iPhone 8 le va zdrobi pe toate in aceasta toamna. Compania Huawei are obiceiul de a spune foarte multe fara a-i pasa de realitate, pentru ca este o companie chinezeasca si chinezii mint fara sa le pese, insa cei de la Apple le vor arata cu iPhone 9, cel mai probabil, ce inseamna performantele adevarate.

Huawei se lauda ca va intrece iPhone 8 in performante

Huawei Lauda intrece iPhone 8

iPhone 8 va avea un chip A11 ce va fi cu minim 15% mai performant decat cel din iPhone 7, asta daca nu cumva Apple va dori sa ofere performante mult mai bune pentru a umili Huawei. Cele mai noi modele ale tabletelor iPad Pro au procesoare care pun “cu botul pe labe” orice smartphone, iar iPhone 8 s-ar putea bucura de aceeasi putere de procesare, asa ca tot ce spune acum Huawei este egal cu zero.

Huawei vrea totusi sa fie in atentia lumii inainte ca iPhone 8 sa fie lansat, iar deis noul sau chip Kirin 970 este impresionant, ramane de vazut cum va mai fi privit dupa ce va fi anuntat A11. Stim ca Apple si-a facut anual o misiune din a oferi cele mai bune performante in telefoanele sale, iar iPhone 8 ar urma sa fie din nou regele smartphone-urilor, peste cei de la Huawei, ca si anul acesta.

“Compared with Samsung and Apple, we have advantages. Users are in for much faster (feature) performance, longer battery life and more compact design.”

iPhone 8 cu un nou chip A11 foarte performant ar putea domina piata smartphone in intregul an 2018, cum s-a intamplat si in 2017, iar Huawei va trebui sa astepte pana in primvara pentru noi chip-uri Snapdragon 845. Acestea fiind spuse, Huawei va lansa noile sale smartphone-uri la jumatatea lunii octombrie, la aproape o luna dupa ce iPhone 8 va fi lansat, asa ca ramane de vazut cui ii va pasa de ele.

 • Srb Srb

  These tit-for-tat spec wars remind me of the 90s where everyone else was busying themselves comparing megahertz and the 00s when it was the digital camera industry and megapixels. This has nothing to do with a fluid user experience. Apple is king when it comes to hardware/software integration, and I couldn’t care less about the number of “Hz” or “x” or cores or transistors. Whatevs, Huawei et al. It’s a distraction and a route to claim superiority for the user where none exists. I will go where (fluid experience + app library + quality + security/trustworthiness + support) take me, and right now that’s Apple in a heartbeat.”

 • Cristi

  Huawei va fii un concurent puternic pentru Apple,lupta o sa se dea intre cele 2 companii,restul sunt la diverse!

 • Laurențiu

  Huawei nu va fi ci ESTE deja un competitor puternic pentru Apple, cei care au iphone 7 ar trebui să folosească în paralel un P10 măcar pentru o săptămână, vor avea o mare surpriză

 • Catalin Petrisor

  ce face P10 si nu face i7?

 • Catalin

  A dominat până a apărut 835

 • Ionut

  Huawei haters everywhere! Se vede de la o posta….

 • Aramis

  iPhone/iPad fara iOS sunt doar niste bijuterii. Combinatia e cea care ridica stacheta asa de sus. Cand Google va avea o divizie de smartphones (nu contracte cu Samsung, LG sau Huawei, etc.) atunci cred ca se va ridica mult de tot stacheta produselor cu Android. Pana atunci …. Huawei poate sa aiba vanzari mai mari, dar nu cred ca si popularitatea si dorinta iamenilor de a avea produsele lor, precum Apple

 • Mihai V

  Pizza :))

 • corco

  Dupa iphoanele cu A11, pixel xl2 o sa il urmeze in performante. Daca este sa calculam la milimetru, daca un zvon se adevereste si anume ca iphone7s o sa dispuna de 3 gb ram, atunci, pana in septembrie 2018, iphone 7s o sa fie cel mai rapid din lume.

 • looper

  Huawei sunt pe val. Abia aștept sa vad ce pun lângă procesorul asta

 • Alexandrescu Ciprian

  Mie îmi va pasa de ele! Am avut P9 și acum am P10. Super mulțumit. Asta după ce anul trecut am făcut trecerea de la 6S….Le-am folosit o perioada in paralel.
  Faptul că își produc singuri procesoarele este un lucru ce m-a făcut să-mi îndrept atenția către Huawei.

 • George89

  Pana apare OP 6

 • Cristi

  Eu am trecut de la P10 la 7 Plus.
  Ambele sunt super telefoane!

 • alex

  Ce nu inteleg detinatorii de android, cei care declara ca nu isi cumpara iphone ( pe intelesul lor “aifone”), din diverse motive, cum ar fi: aaaa, “aifone” “are”( eu stiu ca e corect cu”au”) toti cocalarii, sau preferata mea: “nu imi iau boss aifone ca e scumpe aplicatiile, si asa nu are ce are android”, e ca utilizatorii de iphone il cumpara pentru sistemul de operare ios si nu pt cele 10 procesoare, 8gb de ram si baterie cat sa tina si frigiderul o luna, adica cel mai stabil sistem de operare si destul de user friendly.

  Concluzie: Pana acum nu exista telefon care sa depaseasca iphone.

 • Crs

  Cine te-a mintit fratioare? Crezi ca un telefon are nevoie doar de sistem de operare?