Prima Pagina iPod Touch iPod Touch 7 dezvaluit cu iPhone X si iPhone 8

iPod Touch 7 dezvaluit cu iPhone X si iPhone 8

iPod Touch 7 a fost dezvaluit impreuna cu iPhone X si iPhone 8 in cursul acestei zile, iOS 11 GM aratandu-ne ca Apple nu a renuntat complet la linia de iPod-uri, asa cum credeau multi. iPod Touch 7 nu a fost zvonit pentru lansare vreodata in cursul acestui an, insa iPhone X si iPhone 8 nu par a fi pregatite pentru a fi puse singure in vanzare in aceasta toamna, noul model de iPod putand creste vanzarile companiei Apple.

iPod Touch 7 a fost descoperit inclusiv cu intrari pentru Face ID in iOS 11 GM, insa compania Apple va pastra aceasta functie exclusiva pentru iPhone X anul acesta. Pentru ca iPod Touch 7 sa fi avut Face ID, era necesar sa aiba si ecranul iPhone X, insa in final e foarte probabil sa fie doar un iPhone 8 foarte subtire si fara functia GSM, asa cum au fost si vechile modele ale iPod Touch lansate pana in prezent.

iPod Touch 7 dezvaluit cu iPhone X si iPhone 8

iPod Touch 7 nu are dezvaluite alte detalii separate de ceea ce s-a gasit in iOS 11 GM pentru iPhone X, asa ca nu stim cum se va compara si cu iPhone 8. In ciuda acestui lucru, cred ca iPod Touch 7 va fi un produs care ii va atrage pe fanii iPhone 8 la un pret mult mai competitiv, el urmand a fi totusi foarte departe de ceea ce va oferi iPhone X, iar acest lucru este perfect normal pentru aceasta serie de produse.

iPod Touch 7 ar putea fi lansat impreuna cu iPhone X si iPhone 8 pe pietele globale, pretul sau de vanzare putand fi de 400 – 500 de dolari, in functie de cate vrea sa vanda Apple. iPod Touch 7 ar putea veni cu o carcasa din sticla si un chip A10 Fusion, pentru ca e putin probabil sa beneficieze chiar de toate noutatile care vor fi oferite in iPhone X si iPhone 8 toamna aceasta de catre cei de la Apple.

 • marius

  zaone, poti sa nu mai pui articole care vin de la pussygeskin?
  e cel mai slab leaker

 • lex

  Mai lasati loc si de un pic de suspans si mister pt produsele noi, care e sensul sa incerci sa dezvalui absolut tot, nu mai are nici un farmec lansarea… maine doar veti spune “v-am spus eu!”, cu toate ca s-au prezentat o multitudine de versiuni si chestii contradictorii.

 • rundown

  Cine mai cumpara vere ipod touch separat? La sala de forta cand merg vad toate femeile cu iphone-uri plus prinse la brat sau indesate in colanti. Strict la obiect

 • Florin Gabriel Haja

  Sunt și multe femei care nu merg la sală. Poate acelea au iPhone-uri mai mici