iPhone X si Specificatiile Noilor Camere

iPhone X si specificatiile noilor camere au fost dezvaluite de catre iOS 11 GM, compania Apple pregatind senzori de imagine imbunatatiti si nu doar atat.

6

iPhone X si specificatiile noilor camere au fost descoperite in iOS 11 GM de catre cei care au reusit sa analizeze aceasta versiune a sistemului de operare pentru noul telefon al Apple. Pana acum nu s-a spus nimic in legatura cu specificatiile camerelor iPhone X separat de faptul ca pentru camera principala vorbim in continuare despre doi senzori de imagine asezati vertical, iar camera frontala va fi una 3D cu multi senzori.

iPhone X va avea o camera duala verticala compusa din senzori de 12 megapixeli, asa cum v-am spus saptamana trecuta, cand am aflat ca abia la anul se va face trecerea la senzori de imagine mai mari. Apple a precomandat deja productia de camere cu senzori de imagine mai mari pentru anul viitor, insa iPhone X va ramane in continuare la 12 megapixeli, nu ca asta ar afecta in vreun fel calitatea imaginilor.

iPhone X urmeaza sa poata inregistra clipuri video 4K la 60 FPS, dupa cum stiam deja, iar pentru functia slow motion vom avea inregistrare 1080p la 240 FPS. Practic, iPhone X va aduce imbunatatiri majore pentru inregistrarea de clipuri video, insa cu siguranta vom vedea ceva similar si pentru inregistrarea de poze, chiar daca nu exista intrari in cod care sa confirme asemenea schimbari acum.

iPhone X si specificatiile tehnice ale noilor camere pregatite de Apple

iPhone X va avea si o noua camera 3D frontala implementata de catre compania Apple, aceasta urmand a oferi functii avansate pentru recunoastere faciala prin Face ID. De luni de zile tot auzim despre aceasta noua camera 3D frontala a iPhone X, iar acum aflam si cateva detalii cu privire la specificatiile tehnice pe care ea urmeaza sa le aiba, acestea nefiind impresionante la o prima vedere.

iPhone X va avea o camera frontala de 7 megapixeli, cu rezolutie de 1312 x 104 pixeli, aceasta avand si o varietate de senzori atasati pentru a face recunoasterea faciala cum trebuie. iPhone X trebuia sa aiba o camera frontala de rezolutie mai buna pentru a putea analiza cum trebuie imagini ale fetelor utilizatorilor, iar cei de la Apple par sa fi implementat exact ce aveau nevoie pentru a ne oferi experienta pe care o meritam.

iPhone X va avea camere diferite fata de cele folosite in iPhone 8 si iPhone 8 Plus, diferente destul de mari urmand a exista atat pentru cele frontale, cat si pentru cele principale. Despre camerele iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu stim nimic deocamdata, insa vor exista cu siguranta detalii oferite maine seara de Apple pentru iPhone X, asa ca va astept incepand cu ora 19:30 pentru a le discuta pe toate.

iPhone X Specificatiile Camere