Google Anunta Lansarea Pixel 2, Ataca iPhone X

Google a anuntat data de prezentare pentru seria Google Pixel 2, fara a uita de mici atacuri trimise spre iPhone X sau alti competitori Android.

Google a anuntat zilele trecute lansarea Google Pixel 2 pentru luna octombrie, prezentarea urmand a avea loc pe 4 octombrie si desigur ca iPhone X si iPhone 8 au fost avute in vedere. Cei de la Google au publicat si clipul video de mai jos in care ataca nu doar iPhone X, sau iPhone 8, ci si multe alte telefoane Android, care au probleme tocmai din cauza sistemului de operare pe care cei din Mountain View il dezvolta.

Google s-a criticat practic singura in acest clip video, insa trecem peste asta, pentru ca pe 4 octombrie va anunta Google Pixel 2 si modelul XL, doi competitori pentru iPhone X si iPhone 8. Google va pozitiona noile sale telefoane ca si competitori pentru produsele celor de la Apple, chiar daca iPhone X si iPhone 8 vor arata mai bine, ar putea avea functii mai utile, dar numai primul va fi cu mult mai scump.

Google a gandit Google Pixel 2 cu un design extrem de similar cu cel al modelului anterior, in timp ce versiunea XL are un ecran care acopera intreaga carcasa. Aceasta schimbare este facuta de catre mai toti producatorii de telefoane Android, insa cei de la Google nu prea par sa se grabeasca cu ea, desi iPhone X vine cu un ecran care acopera tot panoul frontal, asa cum au cerut clientii de foarte mult timp.

Google anunta lansarea Pixel 2, ataca iPhone X

Google a trimis deja spre certificare ambele modele din seria Pixel 2 catre autoritatile americane, deci ele au fost confirmate cu mult timp inaintea prezentarii din 4 octombrie. In ciuda acestui lucru, Google se pregateste sa le anunte si in mod oficial si destul de multa lume asteapta cu mare interes anuntul pentru ca vorbim despre telefoane care vor rula Android pur si vor fi lipsite de foarte multe probleme.

Google a gandit seria Pixel 2 ca una care sa rezolve multe dintre problemele sistemului de operare Android, iar asta inseamna ca utilizatorii ar trebui sa aiba parte de o experienta de utilizare mult mai buna. Desigur ca nimeni nu garanteaza asta, insa cei de la Google par sa atace atat de multi concurenti cu teaserul de anuntare al prezentarii incat sigur au ceva substantial pregatit.

Google va anunta seria Pixel 2 in data de 4 octombrie, insa deocamdata nimeni nu stie sigur cand urmeaza sa fie lansate efectiv telefoanele pe piata. Google va lansa telefoanele Pixel 2 dupa iPhone 8, asta este clar, insa ele ar putea ajunge in mainile consumatorilor inainte ca iPhone X sa fie pus in vanzare, dar totul va fi dezvaluit in mod oficial pe data de 4 octombrie de catre cei de la Google.

13 COMENTARII

  1. da, si am inteles, ca din moment ce nu este facut pt profit deloc, am inteles ca cei ce sunt nascuti in ziua lansarii, il vor primi gratis

  2. O sigur ca da,l-au făcut sa se afle și ei in treaba. Cam prea multă reclama și tam-tam pt un produs cu care nu vrei sa faci profit.

  3. Adica primele modele au fost create fara intentia sa se faca profit la ele? Ar fi fost adevarata afirmatia ta daca cereau pe el pretul de productie,dar ce sa vezi nu a fost asa! Cu pretul astronomic cerut pe ele deduc ca numai la profit s-au gandit.