Facebook Messenger – Record de Utilizatori Activi

Facebook Messenger a ajuns WhatsApp in numarul de utilizatori activi lunar, compania Facebook reusind sa creasca extrem de mult platforma de mesagerie.

Facebook Messenger egaleaza WhatsApp in ceea ce priveste popularitatea, platforma de mesagerie a celor de la Facebook reusind sa adune nu mai putin de 1.3 miliarde de utilizatori activi lunar. Cifra a fost anuntata oficial astazi de catre cei de la Facebook si reprezinta o crestere de 100 de milioane de utilizatori activi lunar in comparatie cu ceea ce a fost anuntat pentru Facebook Messenger cu doar cateva luni in urma.

Facebook Messenger creste din ce in ce mai greu in ceea ce priveste numarul de utilizatori activi lunar, dar acest lucru era de asteptat de la platforma companiei Facebook. Practic in momentul de fata Facebook detine cele mai populare platforme de mesagerie de pe planeta, ele adunand impreuna 2.6 miliarde de utilizatori activi lunar, mai mult decat intreaga baza de utilizatori activi ai companiei Facebook.

Facebook Messenger si WhatsApp au practic mai multi utilizatori activi in retea decat orice alta companie din lume, exceptand Google, care cu Google Search aduna mai multe persoane. Facebook Messenger este actualizat in mod constant cu functii noi de catre compania Facebook pentru a creste numarul de utilizatori activi, insa se pare ca e cam greu sa cresti in continuare la fel de mult ca in trecut.

Facebook Messenger – record de utilizatori activi

Facebook Messenger inregistreaza si 70 de milioane de utilizatori activi zilnic in Messenger Day, o alta clona pentru functia Snapchat Stories oferita de catre Facebook. Facebook Messenger a convins mai greu lumea sa foloseasca aceasta noua functie in comparatie cu WhatsApp sau Instagram, dar acest lucru este normal din moment ce serviciile Facebook au cam aceeasi utilizatori impartiti intre ele.

Facebook Messenger nu are oferite si informatii privind numarul de poze, clipuri video si mesaje trimise de catre utilizatori in fiecare zi, dar cu siguranta vorbim despre cifre mari. Facebook Messenger egaleaza practic WhatsApp i nceea ce priveste numarul de utilizatori activi lunar, iar acest lucru este o dovada a faptului ca Facebook promoveaza propria aplicatie in tandem cu WhatsApp pentru toata lumea.

Facebook Messenger a fost bagat pe gatul utilizatorilor Facebook acum cativa ani dupa ce reteaua de socializare a dezactivat sistemul de mesagerie din aplicatia sa. Atunci Facebook Messenger a fost impus utilizatorilor pentru a purta conversatii, iar acum cei de la Facebook se pot lauda cu faptul ca au foarte multi utilizatori activi lunar dar nu pentru ca oamenii sunt innebuniti in de platforma, ci pentru ca sunt obligati sa o foloseasca zilnic.

Facebook Messenger Record Utilizatori Activi