iPhone X – Preturile Globale, Unde e cel mai SCUMP

iPhone X are preturile globale dezvaluite pentru a ni se arata unde se vinde cel mai scump de catre compania Apple si partenerii sai din diverse locatii.

iPhone X are preturile globale prezentate intr-un tabel foarte interesant care ne spune cat de scump este noul telefon al companiei Apple in diverse zone de pe planeta. Dupa cum probabil va imaginati deja, in SUA exista cel mai scump iPhone X, acolo telefoanele avand preturi care ating 1400 de dolari, conform analistilor, insa saptamana trecuta ni s-a spus ca Turcia le-ar avea la preturi mai mari, care se apropie de 1500 de dolari, mai mare decat cele din Romania pe care le veti putea vedea aici.

iPhone X are cel mai probabil Turcia inclusa in pretul mediu pentru Europa, acesta fiind de 1376 dolari, sau aproximativ 1160 de euro, foarte mare in comparatie cu cel din SUA. Marea Britanie este una dintre tarile europene cu cel mai mic pret pentru iPhone X, acolo telefonul costand 1338 de dolari, insa in Elvetia avem cele mai ieftine telefoane din Europa, cu preturi de 1045 euro, sau 4800 de LEI.

iPhone X – preturile globale, unde se vinde cel mai scump

iPhone X este mai ieftin in China decat in multe tari europene, acolo telefonul costand 1279 de dolari, in timp ce in Australia costa chiar mai putin de atat. Hong Kong are iPhone X la un pret destul de mic, insa Japonia pare sa aiba pretul mai bun decat in SUA, de doar 1018 dolari, iar asta pentru ca in SUA la cei 999 de dolari se adauga si taxele de 5% sau 9% din pretul initial al telefonului vandut de Apple.

iPhone X in SUA are un pret de minim 1050 de dolari daca adaugam si taxele de minim 5% percepute de catre unele state americane, insa in altele taxele nu exista, deci pretul de 999 dolari este cel final. Realitatea este ca iPhone X este scump in foarte multe zone de pe glob, iar asta pentru ca Apple a stabilit un pret de vanzare foarte mare pentru telefonul sau, insa lumea il va cumpara chiar si in aceste conditii.

iPhone X Preturile Globale scump

8 COMENTARII

  1. Zaone sa dea naiba in ele de articole…le zapacesti din ce in ce mai tare si mai des. Mai bine scrii mai rar si inteligibil…”Dupa cum probabil va imaginati deja, in SUA exista cel mai scump iPhone X, acolo telefoanele avand preturi care ating 1400 de dolari, conform analistilor, insa saptamana trecuta ni s-a spus ca Turcia le-ar avea la preturi mai mari, care se apropie de 1500 de dolari, mai mare decat cele din Romania pe care le veti putea vedea aici……..
    ……insa Japonia pare sa aiba pretul mai bun decat in SUA, de doar 1018 dolari, iar asta pentru ca in SUA la cei 999 de dolari se adauga si taxele de 5% sau 9% din pretul initial al telefonului vandut de Apple.”
    Deci in SUA e cel mai scump iphone X dar e 999 de dolari plus taxe…tu citesti ce scrii inainte sa publici?

  2. Nu se adauga taxe peste tot in sua. De exemplu in Delaware nu se platesc taxe. Deci telefonul costa
    $ 999. Asta este pretul final.

  3. Amfetamin, tu ai citit prea tarziu articolul. Varianta initiala era conform citatului meu de mai sus. Trust me. Si daca nu crezi iti dau un screenshot?

  4. Oricum prima parte a ramas la fel: “…Dupa cum probabil va imaginati deja, in SUA exista cel mai scump iPhone X, acolo telefoanele avand preturi care ating 1400 de dolari…”