Samsung Galaxy S9 – Functia ce Ataca iPhone X

Samsung Galaxy S9 va ataca iPhone X cu o noua functie exclusiva pentru telefoanele mobile, ea fiind in plin proces de dezvoltare in momentul de fata.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in iarna sau primavara anului 2018 de catre compania Samsung, iPhone X putand avansa serios aducerea pe piata a acestui telefon mobil. Vorbim despre un smartphone pe care cei de la Samsung il au deja in proces de dezvoltare de ceva vreme, Samsung Galaxy S9 urmand a concura direct cu iPhone X pentru atentia si banii consumatorilor globali.

Samsung Galaxy S9 are pregatita o noua functie foarte interesanta de catre compania Samsung, ea fiind cu mult mai buna decat ceva ce iPhone X are implementat inca de acum. Mai exact, compania Samsung intentioneaza sa implementeze in Samsung Galaxy S9 o camera care este capabila sa inregistreze clipuri video cu 1000 FPS, cadre pe secunda, de 4 ori mai mult decat ceea ce poate iPhone X.

Samsung Galaxy S9 ar avea o functie mai impresionanta si decat cea din Sony Xperia XZ1, acest telefon fiind capabil sa inregistreze clipuri video la 960 FPS. Vorbim despre un slo motion extrem de pe care Samsung Galaxy S9 ar fi capabil sa il ofere pentru clipurile video, iPhone X fiind surclasat din toate punctele de vedere, rezolutia putand fi totusi caracteristica la care ar putea fi mai bun, in final.

Samsung Galaxy S9 – Functia ce Ataca iPhone X

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba si un chip special pentru noua camera, acesta urmand a permite inregistrarea clipurilor video cu atat de multe cadre pe secunda. iPhone X are prezentata inregistrarea la 240 FPS drept o mare realizare din partea companiei Apple, asa ca pentru Samsung Galaxy S9 vorbim despre o inovatie si mai mare pe care compania coreeana intentioneaza sa o ofere clientilor.

Samsung Galaxy S9 va avea nevoie si de un procesor pe masura, separat de un chip special cu memorie RAM rapida, insa e greu de spus daca el va fi la fel de bun precum cel al iPhone X. Samsung intentioneaza sa inceap aproductia acestei noi camere pentru Samsung Galaxy S9 in perioada imediat urmatoare, astfel ca ea ar trebui sa fie disponibila pentru implementare pana in iarna, sau primavara.

“Samsung Electronics has developed and mass-produced a high-speed image sensor capable of shooting up to 1,000 photos in one second. If you attach a DRAM chip that can store data temporarily, you can realize about 1,000 high-speed shooting technology per second.”

Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba si alte functii interesante disponibile in lupta cu iPhone X, insa design-ul noului telefon ar trebui sa fie identic cu cel al Samsung Galaxy S8. Nu se stie deocamdata sigur cand va fi lansat Samsung Galaxy S9 pe pietele globale si la ce pret ar urma sa fie vandut, insa iPhone X ar putea ramane mai scump, dar cu putere de procesare mai mare  si un sistem de recunoatere faciala mult mai avansat.

Samsung Galaxy S9 Functia Ataca iPhone X

3 COMENTARII

  1. Impresionant ( dacă ar fi)
    Sper din tot sufletul sa renunțe la rezoluția de 12 mp, ca nu o mai suport deloc, mi se pare extraordinar de banala și proasta

  2. Dupa cum ziceam,Apple vine cu lucruri folositoare, samsung vine si le duce in peste limita bunului simt. Asteptam de la samsung sa vina acum cu pret de peste 999$,te rugam samsung ca altfel nu ai fi samsung daca nu o faci