iOS 11 – CUM il poti Instala pe iPhone si iPad

iOS 11 poate fi instalat pe iPhone si ipad prin doua metode foarte simple, dar care au la baza proceduri diferite, insa exact acelasi rezultat.

iOS 11 se lanseaza in aceasta seara, compania Apple pregatind distributia noii versiuni a sistemului de perare pe toate iPhone si iPad compatibile. In urmatoarele ore iOS 11 va fi disponibil pentru instalare pe telefoanele si tabletele noastre, iar prin acest articol puteti afla cum puteti instala aceasta actualizare pentru sistemul de operare, ea fiind cea mai importanta din ultimii ani pentru linia de produse mobile ale Apple.

iOS 11 poate fi instalat foarte usor, insa inainte de a ajunge acolo trebuie sa verificati ce iPhone si iPad sunt compatibile cu iOS 11 si trebuie sa stiti cum sa va pregatiti pentru instalarea iOS 11. Acestea fiind spuse, iata cum puteti instala iOS 11 orice iPhone sau iPad compatibil.

Software Update – Actualizare Software direct din iPhone sau iPad

iOS 11 CUM Instala iPhone iPad

iOS 11 poate fi instalat cel mai simplu prin sistemul Software Update, Actualizare Software, direct din orice iPhone, iPad sau iPod Touch care este compatibil cu actualizarea. Aceasta metoda nu sterge nimic din telefoanele si tabletele noastre, iOS 11 pastrand setarile pe care le avem in iOS 10, deci vorbim doar despre implementarea noutatilor fara a pierde absolut nimic din ceea ce avem deja disponibil in iDevice-uri.

iOS 11 poate fi instalat usor prin sistemul de Actualizare Software, Software Update numai daca aveti minim 50% din baterie disponibila, sau o sursa de curent aproape, plus o conexiune Wi-Fi activa. Daca indepliniti aceste doua conditii si aveti minim 2 – 3 GB de spatiu disponibila pe iPhone sau iPad pentru a face actualizarea la iOS 11, atunci puteti doar sa urmati pasii de mai jos cand actualizarea va fi disponibi.a

  1. Deschideti aplicatia Settings, Configurari pe iPhone sau iPad.
  2. Mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.
  3. Selectati optiunea de a descarca iOS 11 pe telefoanele voastre.
  4. Acceptati toate alertele afisate de catre compania Apple si asteptati ca descarcarea sa inceapa.
  5. Dupa finalizarea descarcarii, apasati butonul pentru Instalare si aveti rabdare ca procedura sa fie parcursa.

iOS 11 va fi instalat pe iPhone si iPad in cateva minute, maxim 15, timp in care iDevice-urile vor reporni pentru a implementa toate modificarile pregatite de Apple, la final fiind necesara o trecere prin procedura de setare initiala a iOS.

iTunes – actualizarea de la calculator

iOS 11 poate fi instalat la fel de usor si prin intermediul iTunes, programul care ofera posibilitatea de a administra orice fel de iPhone, iPad sau iPod Touch. Trebuie sa aveti programul instalat deja in calculatoarele voastre pentru a parcurge aceasta procedura, ea fiind mai complexa pentru ca necesita descarcarea unui fisier de instalare mai mare si in functie de calculatorul vostru, poate dura mai mult.

iOS 11 poate fi instalat prin intermediul iTunes urmand pasii de mai jos :

  1. Conectati iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru la calculator folosind cablul de incarcare.
  2. Deschideti programul iTunes si asteptati ca iDevice-ul sa fie recunoscut.
  3. Selectati iDevice-ul vostru printr-un click facut pe iconita acestuia in partea superioara a iTunes.
  4. Acum asigurati-va ca iOS 11 este cea mai recenta versiune disponibila prin apasarea butonului Check for Update.
  5. Daca va apare o alerta care va spune ca puteti instala iOS 11, apasati butonul Update si asteptati ca instalarea sa aiba loc.

iOS 11 va fi instalat pe iDevice-ul vostru in timp ce iTunes va arata cat s-a parcurs din intreaga procedura, telefonul sau tableta urmand a reporni in tot acest proces ori de cate ori este nevoie, iar la final va trebui sa treceti prin procedura de setare initiala.