Apple Watch 3 se Conecteaza Aleator la Wi-Fi in loc de 4G

Apple Watch 3 se conecteaza aleator la retele Wi-FI necunoscute in loc sa functioneze pe reteaua 4G LTE, asa cum ar fi logic pentru noul ceas inteligent.

Apple Watch 3 nici macar nu a fost lansat oficial de catre compania Apple si deja exista probleme cu noul ceas inteligent al celor din Cupertino, ele fiind investigate. Conform unei publicatii americane care a testat noul smartwatch, Apple Watch 3 se conecteaza in mod aleator la diverse retele Wi-Fi in loc sa functioneze cu retelele 4G, asa cum ar fi normal pentru un smartwatch cu asemenea conectivitate.

Apple Watch 3 se conecteaza la retele Wi-Fi la care nu s-a mai conectat in prealabil si ramane conectat la ele fara sa aiba internet, refuzand sa functioneze pe reteaua 4G. Apple Watch 3 se conecteaza la retele care nu au nicio masura de protectie aplicata, deci retele Wi-Fi publice din care pot fi furate orice fel de date ale utilizatorilor, insa ceasului inteligent nu-i prea pasa de asemenea lucruri minore.

Apple Watch 3 se Conecteaza Aleator la Wi-Fi in loc de 4G

Apple Watch 3 se conecteaza la retele Wi-Fi si cu semnal prost si refuza sa se deconecteze de la ele pentru a se conecta la 4G, in contrast cu ceea ce ar trebui sa ofere el. In mod normal, Apple Watch 3 nu ar trebui sa se conecteze la o retea pe care iPhon-ul sau nu o cunoaste, insa iata ca setarile facute de catre Apple il “motiveaza” sa functioneze asa cum vrea el, in loc de asa cum ar trebui.

Apple Watch 3 are aceasta problema investigata de Apple pentru ca vineri primele unitati urmeaza sa ajunga al clienti si atunci vor incepe sa apara si plangerile online. E posibil ca Apple sa lanseze o actualizare pentru watchOS intre timp pentru a rezolva aceasta problema, asa ca va fi interesant de vazut daca va dori sa rezolve rapid aceasta problema a Apple Watch 3, sau o va lasa nerezolvata.

“We have discovered that when Apple Watch Series 3 joins unauthenticated Wi-Fi networks without connectivity, it may at times prevent the watch from using cellular. We are investigating a fix for a future software release.”

Apple Watch 3 Conecteaza Aleator Wi-Fi 4G