iOS 11 – Apple Confirma o Schimbare Proasta

iOS 11 nu permite dezactivarea Bluetooth si Wi-FI din Control Center pe iPhone sau iPad, Apple confirmand schimbarea proasta si ilogica facuta in mod arbitrar.

iOS 11 are confirmata de catre compania Apple o schimbare foarte proasta pe care v-am explicat-o azi cand v-am spus ca nu merg butoanele Wi-Fi si Bluetooth din Control Center. Practic, Apple confirma faptul ca butoanele Wi-Fi si Bluetooth din Control Center in iOS 11 au fost gandite pentru NU dezactiva aceste functii, ci doar pentru a ne deconecta de la retelele Wi-Fi sau dispozitivele Bluetooth la care suntem conectati.

iOS 11 are un document nou de suport publicat astazi de catre compania Apple in care sunt explicate aceste schimbari, spre nemultumirea lumii intregi. Practic, acum Wi-Fi si Bluetooth nu se mai inchid din Control Center, ci din aplicatia de setari a iOS 11, sau le puteti lasa sa mearga singure toata ziua si sa consume energie de nebune cautand retele si dispozitive Bluetooth, fara a se conecta la ele.

iOS 11 – Apple Confirma o Schimbare Proasta

iOS 11 are conectarea automata la retele Wi-Fi si dispozitive Bluetooth dezactivata dupa apasarea butoanelor din Control Center pana la ora 5 dimineata a zilei urmatoare. In aceasta perioada Wi-Fi si Bluetooth raman active, scaneaza retele si dispozitive, asa cum v-am spus mai sus, dar iOS 11 nu va permite conectarea automata la ceva, deci asta trebuie facut manual de catre noi prin aplicatia de setari.

iOS 11 are prin aceasta schimbare implementata cea mai proasta, stupida, ilogica si tampita modificare facuta vreodata, pentru ca… Apple. Oare ce om cu mintea intreaga ar crede ca daca eu apas butonul pentru dezactivarea Wi-Fi sau Bluetooth in iOS 11 as vrea de fapt doar sa ma deconectez de la ceva in loc sa dezactivez serviciul, asa cum am fost invatat atatia ani ? Tim Cook, geniile din echipa iOS ? Nici nu mai conteaza.

“In iOS 11 and later, when you toggle the Wi-Fi or Bluetooth buttons in Control Center, your device will immediately disconnect from Wi-Fi and Bluetooth accessories. Both Wi-Fi and Bluetooth will continue to be available, so you can use these important features”

iOS 11 Apple Confirma Schimbare Proasta