eMAG – iPhone 8 Reduce Preturile la Apple Watch

eMAG vinde Apple Watch cu pret substantial redus inainte de lansarea iPhone 8 in Romania, Apple Watch 3 urmand a fi disponibil pentru precomanda de maine.

eMAG are iPhone 8 la precomanda de maine, insa astazi vorbim despre Apple Watch, care a devenit cu 1450 de LEI mai ieftin dupa ce mai sus mentionatul telefon si iPhone X au fost prezentate oficial de catre compania Apple in conferinta care a avut loc martea trecuta in Cupertino.

eMAG are Apple Watch cu reduceri de pana la 1450 de LEI in aceasta pagina, iar iPhone 8 va putea fi precomandat de maine din aceasta pagina, asa ca veti avea posibilitatea de a cumpara modelele dorite de produse ale companiei Apple, unul cu reducere buna si altul in premiera in Romania.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu precomanda de maine noapte, deci Apple Watch este o alegere foarte buna in momentul de fata pana cand noile telefoane vor fi disponibile, cei de la eMAG avand o selectie destul de mare de ceasuri inteligete ale companiei Apple, asa ca veti avea cu siguranta ce sa alegeti.

eMAG va avea si Apple Watch 3 disponibil pentru precomanda incepand de maine noapte in aceasta pagina, acest nou model fiind oferit fara vreo reducere pentru ca vine din postura de produs complet nou al companiei Apple, insa daca nu il doriti, atunci puteti alege unul dintre celelalte modele la pret redus.

eMAG are Apple Watch cu pret redus in campania Revolutia Preturilor, iar astazi si maine sunt ultimele zile de promotii, asa ca ar fi bine sa va grabiti si sa cumparati ceea ce va intereseaza.