iPhone 8 – Precomanda de la Vodafone Romania

iPhone 8 la precomanda la Vodafone Romania va fi disponibil incepand din cursul zilei de 22 septembrie, preturile la abonamente urmand a fi anuntate atunci.

iPhone 8 cu precomanda la Vodafone Romania va fi disponibil tot in aceasta noapte, asa cum se intampla si in cazul operatorului de telefonie mobila Orange. Vorbim despre o lansare simultana a precomenzilor celor doi operatori pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa la Vodafone Romania nu veti gasi Apple Watch 3, care este oferit in exclusivitate de catre cei de la Orange in tara noastra incepand de maine.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor putea fi precomandate de la Vodafone incepand cu ora 00:01 a zilei de 22 septembrie prin aceasta pagina, unde veti avea acces rapid la modelele din stoc. Vorbim practic despre exact acelasi lucru care s-a intamplat si anul trecut, iPhone 8 si iPhone 8 Plus urmand a fi puse spre precomanda cu informatii despre preturi, abonamente si datele de livrare pentru diversele modele disponibile.

iPhone 8 va fi vandut la abonament si, probabil, la pret standard de catre cei de la Vodafone, poate chiar si pentru clientii noi, pentru a avea un avantaj fata de Orange. Din pacate, cei de la Vodafone vor vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus la preturi usor mai mari decat cei de la Orange din cauza faptului ca nu sunt parteneri gold si nu au parte de deal-uri la fel de bune precum competitorii, asa ca trebuie sa stiti asta.

iPhone 8 – precomanda de la Vodafone Romania

iPhone 8 cu precomanda la Vodafone Romania ar trebui sa fie livrat din 29 septembrie, insa stocurile pentru operator vor fi mai mici decat cele pentru Orange. Este normal sa fie asa din moment ce Orange vinde mai multe telefoane mobile decat Vodafone, deci stocurile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi mai mari, mai ales ca Orange primeste unitatile separat fata de restul partenerilor.

iPhone 8 cu precomanda la Vodafone Romania, prin aceasta pagina, ar putea fi cu pana la 100 de LEI mai scump decat la Orange, iar aici vorbim despre preturile standard. In cazul abonamentelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus recomandate de catre Vodafone pentru clientii dornici sa cumpere telefoanele vorbim cu siguranta despre o situatie similara, pentru ca, in general, cei de la Vodafone Romania au preturi mai mari decat Orange.

iPhone 8 la precomanda la Orange ar putea fi disponibil si in versiuni limitate de combinatii de spatiu de stocare si culori, asta intamplandu-se cam in fiecare an. E normal sa fie asa pentru ca totul depinde de ceea ce livreaza Apple, asa ca nu ramane decat sa asteptati ca precomenzile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa inceapa la Vodafone si sa vedeti daca modelele dorite de catre voi sunt puse in vanzare.

iPhone 8 Precomanda Vodafone Romania