Prima Pagina iPhone X Decupajul iPhone X ajunge pe Samsung Galaxy S8

Decupajul iPhone X ajunge pe Samsung Galaxy S8

Decupajul iPhone X ajunge pe Samsung Galaxy S8 multumita unei modificari ce aduce experienta Apple si pe telefoanele companiei Samsung chiar acum.

Decupajul iPhone X ajunge pe Samsung Galaxy S8 multumita unei aplicatii speciale care a fost lansata in Google Play de catre un dezvoltator ce s-a gandit ca utilizatorii ar fi interesati de o asemenea functionalitate, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum arata.

iPhone X este, desigur, ironizat prin aceasta aplicatie lansata in Google Play pentru orice telefon Android, insa cu aceasta ocazie putem vedea din nou cam cat de stupid este acest decupaj implementat de catre compania Apple pentru noul sau telefon de top.

iPhone X cu decupajul suprapus peste ecranul Samsung Galaxy S8 este desigur o tentativa de a demonstra ca exista metode mai proaste decat cele ale Apple de a face ceva, insa utilizatorii Android pot experimenta pe propriile telefoane ceea ce noi vom folosi zilnic.

Decupajul iPhone X ascunde o parte din continutul afisat pe ecranul telefonului, iar pe Samsung Galaxy S8 puteti vedea si mai clar cat de mare va fi problema pe care multi dintre clientii companiei Apple o vor avea cu aplicatiile care nu vor fi optimizate pentru noul sau telefon.

Decupajul iPhone X nu poate fi adus intr-un mod similar si pe actualele modele ale iPhone, deoarece Apple nu permite modificari de acest gel la nivel de interfata pentru intregul sistem de operare, dar o aplicatie browser cu el inclusa ar putea oferi o experienta similara.

 • Stilumeu 2peu

  Ce palpitatii mia dat titlu asta..cum dreaq sa pui porcaria aia de muacatura pe cel mai frumos tel al planetei..never.

 • valy

  Cate chestii facute de apple au dezamagit pana acum? Sincer eu cred ca va fi super iphone x ul. Pana nu vedem exact cum au gandit ei totul nu avem cum sa stim.

 • Arată mai bine pe Essential Phone decât pe Samsung. Dar arată și mai bine pe iPhone X. Mie chiar îmi place.

 • mariannae

  Deja va fi brand decupajul asta… sa vedem androizii ce mai zic at 😀

 • Androizii spun 🤣🤣🤣

 • mariannae

  Marcelus ești pe android tata? 😂😂😂

 • Misu Carmol

  Nu este o experienta, este in mod cert o mizerie! Curand poate vedem un TV cu acest decupaj, ca experienta…🤣

 • Lucian84

  Se pot salva shsh pentru iOS 10.3.3 ? Dacă da, cum ? Mulțumesc

 • Florin Gabriel Haja

  Nu poți rămâne pe 10.3.3? Sau să faci upgrade rapid la iOS 11 ca să vezi cum arată și să faci downgrade în aceeași la iOS 10?

 • Florin Gabriel Haja

  Încearcă TSSSaver, apropo