Decupajul iPhone X ajunge pe Samsung Galaxy S8

Decupajul iPhone X ajunge pe Samsung Galaxy S8 multumita unei modificari ce aduce experienta Apple si pe telefoanele companiei Samsung chiar acum.

Decupajul iPhone X ajunge pe Samsung Galaxy S8 multumita unei aplicatii speciale care a fost lansata in Google Play de catre un dezvoltator ce s-a gandit ca utilizatorii ar fi interesati de o asemenea functionalitate, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum arata.

iPhone X este, desigur, ironizat prin aceasta aplicatie lansata in Google Play pentru orice telefon Android, insa cu aceasta ocazie putem vedea din nou cam cat de stupid este acest decupaj implementat de catre compania Apple pentru noul sau telefon de top.

iPhone X cu decupajul suprapus peste ecranul Samsung Galaxy S8 este desigur o tentativa de a demonstra ca exista metode mai proaste decat cele ale Apple de a face ceva, insa utilizatorii Android pot experimenta pe propriile telefoane ceea ce noi vom folosi zilnic.

Decupajul iPhone X ascunde o parte din continutul afisat pe ecranul telefonului, iar pe Samsung Galaxy S8 puteti vedea si mai clar cat de mare va fi problema pe care multi dintre clientii companiei Apple o vor avea cu aplicatiile care nu vor fi optimizate pentru noul sau telefon.

Decupajul iPhone X nu poate fi adus intr-un mod similar si pe actualele modele ale iPhone, deoarece Apple nu permite modificari de acest gel la nivel de interfata pentru intregul sistem de operare, dar o aplicatie browser cu el inclusa ar putea oferi o experienta similara.