iPhone 8 – Precomanda la Orange – CAND si CUM

iPhone 8 cu precomanda la Orange va fi disponibil din aceasta noapte impreuna cu iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, preturile urmand a fi anuntate atunci.

iPhone 8 la precomanda la Orange va fi disponibil incepand din aceasta noapte, impreuna cu iPhone 8 Plus si Apple Watch 3, operatorul proimtand ca va pune in vanzare toate cele 3 produse. iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor putea fi precomandate de aici la Orange Romania chiar din aceasta noapte, cel mai probabil chiar de la ora 00:01, asa cum s-a intamplat in fiecare an cu noile modele de iPhone.

iPhone 8 la Orange a avut precomenzile anuntate de catre operator inca din cursul acestei saptamani, el confirmand faptul ca telefoanele si ceasul vor putea fi cumparate nu doar online, ci si din magazine. iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 vor avea la Orange cele mai mici preturi din Romania, cel mai probabil, deoarece operatorul este partener gold al Apple si a avut anual cele mai bune preturi.

iPhone 8 va putea fi precomandat la Orange doar de catre clientii operatorului, cel mai probabil, acestia fiind primii care au acces la telefoane de fiecare data. Cei de la Orange au restrictionat in fiecare an vanzarea noilor modele ale iPhone catre clientii noi si cred ca in cazul iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 lucrurile nu vor fi diferite pentru ca operatorul nu are motive sa-si schimbe practicile.

iPhone 8 – precomanda la Orange – cand si cum o vei putea face

iPhone 8 cu precomanda la Orange ar trebui sa aiba preturile foarte similare cu cele din Apple Store Europa, adica incepand de la doar 800 de euro. Vorbim despre un pret ceva mai mare decat cel perceput anul trecut pentru seria iPhone 7 de catre cei de la Apple si Orange, insa iPhone 8, iPhone 8 Plus si Apple Watch 3 sunt scumpe peste tot, asa ca de ce ar trebui sa ne asteptam la altceva in Romania.

iPhone 8 la Orange va putea fi cumparat, din aceasta pagina, inclusiv prin programul Top Upgrade, adica toti cei interesati vor putea inchiria telefonul contra unei sume lunare. Nu se stie ce preturi va percepe Orange pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus prin programul Top Upgrade, dar probabil veti plati cateva zeci de euro pe luna pentru a inchiria si folosi telefoanele de la cei de la Orange, asa ca fiti pregatiti pentru asta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi vandute si la abonament la Orange si ma astept ca abonamentele sa aiba valoare mare, iar subventiile sa fie mici. In aceasta idee, in functie de abonamentul vostru, sau cel recomandat, veti plati cu siguranta cateva sute bune de euro pentru a precomanda iPhone 8 si iPhone 8 Plus din aceasta noapte, insa valoarea depinde de abonamentele alese, sau avute deja de catre voi.

iPhone 8 Precomanda Orange