iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – Testul Performantelor

iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 apar intr-un prim test de performante inregistrat in Asia, el prezentand o versiune trunchiata a adevarului actual.

iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 apar in primul test de performante filmat pentru a ne arata cat de mari sunt diferentele intre puterea de procesare ale celor doua telefoane. Testele sintetice de performante ne-au aratat ca Samsung Galaxy Note 8 este cu mult inferior iPhone 8 in ceea ce priveste performantele, iar clipul video de mai jos nu arata ceva diferit pentru ca nici nu trebuia sa va asteptati la asta.

iPhone 8 este mult mai rapid decat Samsung Galaxy Note 8 in majoritatea aplicatiilor deschise, jocurile ramanand calcaiul lui Ahile pentru Samsung. Exceptand 2 jocuri, la care youtuberul s-a bucurat extrem de mult, in care Samsung Galaxy Note 8 a castigat, iPhone 8 le-a deschis pe toate mai repede, aplicatia Facebook fiind deschisa mai rapid pe telefonul Samsung, dar acolo nu vorbim despre puterea de procesare, ci despre cat de rapid raspund serverele Facebook.

iPhone 8 demonstreaza in prima parte a testului ca Samsung Galaxy Note 8 nu ii este egal din vreun punct de vedere, iar daca s-ar fi pornit un cronometru, ar fi existat o diferenta de cateva zeci de secunde intre ele. N-am vazut vreun test pentru procesare video, sau macar editare de poze, pentru ca diferentele intre iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 ar fi fost cu mult mai mari decat par aici.

iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – testul performantelor

iPhone 8 este totusi intrecut de Samsung Galaxy Note 8 in ceea ce priveste redeschiderea aplicatiilor din fundal, in a doua parte a testului de mai sus. Problema este ca fix inainte ca testul sa inceapa, youtuberul a editat clipul video, iar dupa editare nu a mai deschis task switcher-ul pentru vreun telefon, asa ca rezultatul, dintr-un punct obiectiv de vedere, este invalid pentru Samsung Galaxy Note 8 sau iPhone 8.

iPhone 8 castiga prima parte a testului in care are performantele comparate cu Samsung Galaxy Note 8, dar in a doua nimic nu mai este transparent. Din pacate, credibilitatea unor teste de acest gen ramane pe jumatate valida din cauza unor probleme de acest gen, dar veti spun ca tin partea iPhone 8 in loc sa laud Samsung Galaxy Note 8, asa ca veti vedea in alte teste ca demonstratia din a doua parte a testului n-are legatura cu realitatea.

iPhone 8 este cel mai performant telefon mobil de pe planeta, cu mult mai puternic decat Samsung Galaxy Note 8 din orice punct de vedere. iPhone 8 are si cea mai buna camera pentru telefoane mobile, conform expertilor, dar Samsung Galaxy Note 8 nu a fost testat de catre ei, asa ca acest rezultat este discutabil pana cand va exista si un test facut pentru telefonul celor de la Samsung.