iPhone 8 – Noul Mod de a il Reporni Fortat

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au un nou mod de repornire fortata, compania Apple modificand combinatia de taste care trebuie apasate pentru a efectua procedura.

iPhone 8 are un nou mod de repornire fortata implementat de catre compania Apple deoarece noul buton lateral, pentru ca asa il numeste Apple acum, are o noua functie la apasarea indelungata, el activand modul SOS pe noile telefoane, deci functia veche a fost elimiata.

iPhone 8, spre deosebire de seria iPhone 7, necesita efectuarea a trei actiuni pentru a il reporni fortat, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru iPhone 8 Plus, asa ca vorbim despre o metoda comple nouta de a face aceasta procedura si este bine sa stiti ce implica ea acum.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus impun urmatoarea combinatie de apasari de butone pentru a reporni fortat telefoanlee companiei Apple care ruleaza iOS 11, sau viitoarele versiuni ale sistemului de operare :

“Pe iPhone 8 sau iPhone 8 Plus: apasă pe butonul de mărirea a volumului și eliberează-l rapid. Apoi apasă pe butonul de micșorare a volumului și eliberează-l rapid. La final, ține apăsat butonul lateral până când apare sigla Apple.”

iPhone 8 are o metoda noua de a fi repornit fortat de catre compania Apple, insa in cazul vechilor modele ale telefoanelor iPhone ale Apple nu exista o schimbare pentru aceasta procedura.

iPhone 8 Mod Reporni Fortat