iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Testul Surprinzator de Performante

iPhone 8 Plus este intrecut serios intr-un prim test de performante de catre iPhone 7 Plus, rezultatul fiind uimitor, dar denaturat de problemele iOS 11.

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus trec astazi printr-un proces de testare a performantelor care ne arata un rezultat complet surprinzator pentru cele doua telefoane ale companiei Apple. In mod surprinzator, iPhone 8 Plus este umilit complet de iPhone 7 Plus in ceea ce priveste performantele, iar asta pentru ca aplicatiile disponibile in AppStore nu sunt optimizate pentru noul telefon.

iPhone 8 Plus termina intregul test cu peste 1 minut mai tarziu decat iPhone 7 Plus, aceste diferente fiind in mod normal vizibile in comparatii cu telefoanele Android. Situatia este destul de ciudata, insa iPhone 8 Plus pare sa fie tinut in urma de aplicatiile pentru iOS 11, care nu sunt optimizate de catre dezvoltatori, iar asta trebuie sa aveti in vedere dupa ce intrati in posesia noilor voastre telefoane.

iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – testul surprinzator de performante

iPhone 8 Plus are putere de procesare mult mai mare decat cea a iPhone 7 Plus si porneste mult mai repede decat predecesorul sau, aratandu-si puterea. In testele de performante arata ca este de aproape 2 ori mai puternic decat iPhone 7 Plus si cu 50% mai puternic decat orice alt telefon Android dispnibil pe piata in momentul de fata, insa aplicatiile trebuie optimizate si pentru el.

iPhone 8 Plus a reusit sa intreaca iPhone 7 Plus in a doua parte a testului de deschidere a aplicatiilor, insa el sufera in ceea ce priveste procesarea video pentru ca nu aplicatiile nu sunt optimizate pentru el. Acest lucru era de asteptat, iar iPhone 8 Plus va deveni mai rapid pe masura ce aplicatiile vor fi optimizate pentru el, asa ca ramane de vazut cum vor arata lucrile peste o saptamana, sau doua, cu noul telefon.

22 COMENTARII

  1. Nu m-ar mira ca Apple sa fie facut ceva “artificii” ca sa obtina scorul ala in geekbench pt A11, asa cum face si cu browserul Safari in testele de java script.
    Acum trebuie sa optimizam si aplicatiile ? iOS si procesoarele Apple parca erau super-optimizate !!!

  2. Unde oare e srb ? ? Păi Apple la ce firma minune e, ar fi trebuit să aibă peste 80% din aplicații optimizate, având în vedere ca deja iPhone 8 a fost livrat.

  3. Ma bucur mult ca am avut inspirația de a păstra Iphone 7 plus si a nu ma aventura spre 8, 8 plus sau X. Cel putin, nu până pe la mijlocul lui 2018; cred ca cam pe atunci vom avea niște păreri corect formate despre actualele Iphone. Deci cu 7Plus si Note 8 inainte. BTW, nu am o comparatie reală între Note 8 si Iph. 8 sau 8 plus si nu cred nici in testele comparative apărute pe aici, dar fata de Iph.7 plus Note este cu multi de +. Comparația camerelor Iphone 8 + si Note 8 apărută pe aici este o mare gogoriță. Eu unul nu am reusit sa fac așa poze proaste cu Note 8. Nici macar cu S8 sau iph 7 plus

  4. pur si simplu au nevoie de optimizare din partea apple si dezvoltatorilor sa profite de acest nou chip asa cum o fac aplicatiile de benchmark

  5. Daca procesorul 8-ului e facut pe genunchi, la fel va merge si X. Is aceeasi mancare de peste, doar ca X are 3GB RAM, care is inutili daca nu se ajunge la un asemenea consum.

  6. SRB, la cât de mare e firma Apple trebuiau să fie gata cu optimizările. Aa, nu, e mai ok să scoți pe piața un iPhone și să mai aștepți tu încă o luna, 2 pana când va merge mai bine, nu ?

  7. Ganditi-va ca un i7+ l-ar zapaci si mai tare daca ar avea iOS 10. ? Se pare ca ceea ce am zis eu ieri e adevarat: iOS e in regres din punct de vedere al optimizarii si al stabilitatii.. ??

  8. Cineva imi explica si mie ce se intampla ? ??iphone 7 plus umileste iphone 8 plus. Cum vine asta? Pai iphone 7 plus o sa-i dea foc lu iphone X cand o sa iasa. (Ecranul face diferența?).As vrea un test si cu galaxy s8. Apple in loc sa mearga in sus , ea se duce in jos.

  9. Din cate am vazut note 8 “merge” mai repede in fata lu iphone 8 plus. ? Cine este de vină Apple sau Geekbench pentru rezultatele alea in teste?