iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Autonomia Bateriei

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus apar intr-un test comparativ pentru a ne arata care este autonomia bateriei noilor telefoane ale Apple.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus sunt comparate astazi intr-un test menit sa ne spuna cat de buna este autonomia bateriei intre cele trei telefoane noi ale Apple. iPhone 8 si iPhone 8 Plus au baterii de capacitate mai mica decat cele integrate in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa in ciuda acestui lucru, compania Apple a reusit sa imbunatateasca autonomia bateriei, chiar daca nu cu foarte mult.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus reusesc in primul test sa intreaga iPhone 7 Plus in ceea ce priveste autonomia bateriei, in mod complet surprinzator. In cel de-al doilea test, iPhone 8 Plus intrece deasemenea iPhone 7 Plus in ceea ce priveste autonomia bateriei, insa aici diferenta este de doar 40 de minute in utilizare, deci mult mai mica si ceva mai apropiata de ceea ce veti simti in utilizarea reala.

iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – autonomia bateriei

iPhone 8 si iPhone 8 Plus par sa beneficieze din plin de evolutia tehnologica adusa de catre noul chip A11 Bionic si sa ofere autonomie mai buna decat precedesoarele lor. Toate acestea sunt oferite prin iPhone 8 si iPhone 8 Plus desi bateriile au capacitate mai mica decat cele din seria iPhone 7, insa rezultatele depind de modul in care va utilizati produsele in viata de zi cu zi, asa ca ar putea fi diferite fata de cele din clipuri.

iPhone 8 , iPhone 8 Plus si iPhone X au promisa autonomie cel putin la fel de buna precum cea a predecesoarelor lor, iar testele de mai jos par sa confirme pe deplin asta. iPhone X are exact aceeasi baterie ca iPhone 8 Plus, deci ele ar trebui sa aiba exact aceeasi autonomie, desi au ecrane de dimensiuni diferite, dar abia dupa lansare vom vedea daca Apple isi va tine si aceasta promisiune.

 

3 COMENTARII