eMAG – iPhone SE cu reducere din cauza iPhone 8

eMAG are iPhone SE cu reducere din cauza iPhone 8 si iPhone 8 Plus, lansarea noilor telefoane aducand promotii de pana la 1000 de LEI pentru produsele Apple.

eMAG are iPhone SE la reducere cu pana la 1000 de LEI dupa ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate de aici, preturile la vechile modele de telefoane ale companiei Apple fiind reduse odata cu lansarea noii serii, asa cum se intampla in mod normal cand apar produse noi in oferta.

eMAG are multe modele ale iPhone SE listate pentru vanzare in aceasta pagina, reducerile de pana la 1000 de LEi permitandu-va sa va bucurati de un deal extrem de bun incepand de astazi, deci daca nu doriti sa cumparati iPhone 8 si iPhone 8 Plus, veti putea alege vechiul model fara probleme.

eMAG are toate aceste promotii si multumita companiei Apple, iar ieri v-am spus deja ca iPhone SE este rapid ca iPhone 8 Plus, deci in cazul in care veti decide sa profitati de ofertele magazinului online, veti cumpara un telefon care este mai ieftin decat noile modele lansate acum de catre cei din Cupertino, ar care ofera performante foarte bune, dar nu si aceleasi functii.

eMAG are toate combinatiile de culori si configuratii pentru iPhone SE in aceasta pagina, iar multumita iPhone 8 si iPhone 8 Plus veti putea cumpara aceste modele de telefoane mobile cu preturi mult mai mici decat in mod normal, asa cum este si potrivit pentru o asemenea oferta.

eMAG are separat de iPhone SE si reduceri la multe alte modele de telefoane iPhone ale companiei Apple, insa iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu se afla printre ele.

eMAG iPhone SE reducere iPhone 8