iOS 11.1 beta 1 – Primele Impresii pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad inca din cursul noptii trecute, iar astazi va vorbesc despre primele mele impresii cu actualizarea.

iOS 11.1 beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare fiind acum disponibila doar pentru dezvoltatorii de aplicatii. iOS 11.1 beta 1 a fost lansat la doar doua zile dupa ce iOS 11.0.1 a fost oferit pentru lumea intreaga, compania Apple luand destul de multi dezvoltatori prin surprindere cu aceasta lansare, dar cam era timpul ca versiunea sa fie oferita.

iOS 11.1 beta 1 vine cu doar o luna inainte ca versiunea finala a iOS 11.1 sa fie lansata, ea trebuind sa ajunga inaintea iPhone X, care va fi lansat pe data de 3 noiembrie. In aceasta idee, ne putem astepta ca iOS 11 sa fie lansat intre 30 octombrie si 1 noiembrie, inainte ca iPhone X sa fie disponibil, iar asta pentru ca el va fi oferit cu aceasta versiune a sistemului de operare si nu cu una din seira 11.0.X.

iOS 11.1 beta 1 nu aduce schimbari importante pentru iPhone si iPad, ci doar schimbari pentru animatii si relocarea unor setari, deci nu aveti ceva vizual important in el. iOS 11.1 beta 1 nu aduce nici functii noi pentru iPhone sau iPad, compania Apple testand actualizarea doar pentru a o pregati suficient de bine inainte ca iPhone X sa isi faca apritia si restul modelelor iPhone si iPad sa ofere in continuare o experienta buna.

iOS 11.1 beta 1 – primele impresii pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 1 nu pare sa schimbe prea mult experienta de utilizare a iPhone si iPad in comparatie cu iOS 11.0.1, sau cel putin asta am observat pana acum in ceea ce priveste performantele. Nici in cazul aplicatiilor nu se observa vreo imbunatatire, sau vreo inrautatire, iar despre autonomia bateriei nu va pot spune nimic, pentru ca nici macar nu a trecut o zi de cat versiunea a fost lansata de Apple.

iOS 11.1 beta 1 nu vine cu functii noi, deci asta inseamna ca Apple va rezolva problemele existente ale iOS 11 si, poate, va incerca sa imbunatateasca performantele pana in noiembrie. Desigur ca iOS 11.1 beta 1 ar putea afecta performantele modelelor vechi pentru a lasa o diferenta mai mare in comparatie cu iPhone X si telefonul acesta sa ofere cea mai buna experienta de utilizare dintre toate modelele.

iOS 11.1 beta 1 nu este deocamdata oferit de catre compania Apple in versiune public beta pentru ca nu este pregatit pentru asa ceva, dar va fi oferit cu siguranta. iOS 11.1 va fi testat in multiple versiuni beta de catre compania Apple inainte de a fi lansat in versiunea finala, asa ca vom afla multe dintre schimbari inainte ca luna noiembrie sa vina si sa ne aduca versiunea finala.

iOS 11.1 beta 1 Impresii iPhone iPad

15 COMENTARII

  1. Nu îmi dau cu părerea căci oricum nu mi-ar fi moderat comentariul ! Acum pot să spun doar că androidul e lux pe lângă iOS .

  2. Baieti am și eu o problema. De când am băgat iOS 11 mi se întâmpla. Știți sunetul acela care se aude când bagi telefonul la încărcat ? E acela mi se aude și când am baterie 50-70-90% , și nu am telefonul la încărcat. Se aude dintr-o data sunetul acela ..:))).

  3. Nu știu de ce dar mie îmi merge foarte greu app store-ul, se blochează și de câteva ori chiar s-a închis singur. Sunt momente când durează 10 minute să-mi instaleze o aplicație de 30-40 mb. 100% nu este o problemă cu internetul meu. Telefonul este iphone 8+ cu ios 11.0.1

  4. Îmi puteți spune de ce nu pot reveni la 10.3.3 de pe Windows 10, nu merge nici o varianta : recovery, dfu mode , restaurare , nici cu ipsw

  5. Îmi puteți spune de ce nu pot reveni la 10.3.3 de pe Windows 10, nu merge nici o varianta : recovery, dfu mode , restaurare , nici cu ipsw

  6. Nici Androidul nu e mai cu moț.
    La momentul actual e posibil sa fie egale la stabilitate si performante. (La securitate e alta discutie.) Per total, felicit Android ca a ajuns la un nivel egal cu iOS.. Acum cativa ani, cand traia raposatul, diferenta era URIASA!! Si aici nu ma refer la cat de repede incarca un joc, ci experienta per total.