Huawei Mate 10 Pro – Concurentul iPhone 8 si iPhone X

Huawei Mate 10 Pro are noul design dezvaluit pentru a sti ce telefon mobil va lansa Huawei pentru a concura cu iPhone 8 si iPhone X incepand din toamna.

Huawei Mate 10 Pro apare astazi in primele imagini obtinute cel mai probabil direct de la compania din China pentru ca vorbim despre inregistrari de inalta calitate ale telefonului care se va lupta cu iPhone 8 si iPhone X. Huawei Mate 10 Pro face parte dintr-o serie de smartphone-uri premium pe care compania Huawei urmeaza sa el anunte la jumatatea acestei luni, Huawei Mate 10 si Huawei Mate 10 Lite urmand a ataca iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X.

Huawei Mate 10 Pro va fi vaful de gama al intregii serii, ca iPhone X al companiei Apple, iPhone 8 urmand a avea un corespondent in versiunea standard. Telefoanele vor avea functii diferentiate oferite de catre cei de la Huawei, modelul Huawei Mate 10 Pro urmand a le avea pe cele mai importante dintre ele, asa cum iPhone 8 si iPhone 8 Plus au unele functii, iar iPhone X are tot ceea ce ofera compania Apple mai bun.

Huawei Mate 10 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6 inch, 6 GB RAM si rezolutie de 2880 x 1440 pixeli, deci teoretic va fi superior iPhone 8 si iPhone X. Huawei Mate 10 Pro va avea deasemenea un chip Kirin 970 dezvoltat de catre chinezi, ei afirmand ca acesta are integrat un chip special pentru inteligenta artificiala, asa cum au in noul chip A11 Bionic si iPhone 8 sau iPhone X, deci nu vorbim despre ceva inovator.

Huawei Mate 10 Pro – Concurentul iPhone 8 si iPhone X

Huawei Mate 10 Pro urmeaza sa fie mai gros decat iPhone 8 sau iPhone X, dar va avea o baterie cu capacitate de 4000 mAh, aceasta trebuind sa-i ofere un real avantaj. Avand in vedere ca telefoanele Huawei de pana acum n-au avut autonomie exceptionala, e posibil ca Huawei Mate 10 Pro sa nu uimeasca in comparatie cu iPhone 8 sau iPhone X din acest punct de vedere, dar orice s-ar putea schimba.

Huawei Mate 10 Pro va avea o camera duala, la fel ca iPhone 8 Plus si iPhone X, ea fiind totusi formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul de 20 de megapixeli. In comparatie cu iPhone 8 si iPhone X, Huawei Mate 10 Pro va avea o camera frontala de 8 megapixeli, care ar putea avea si unele functii speciale, poate un mod portret, asa cum ofera cel mai scump telefon al companiei Apple acum.

Huawei Mate 10 Pro urmeaza sa fie prezentat la jumatatea acestei luni, cu doar doua saptamani inainte ca iPhone X sa fie lansat, dar dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 plus. Huawei Mate 10 Pro si intreaga serie de telefoane Huawei ar trebui sa fie lansate in noiembrie, la putin timp dupa ce iPhone X va fi lansat oficial, dar e putin probabil ca seria sa se vanda mai bine decat cea iPhone 8.

Huawei Mate 10 Pro iPhone 8 iPhone X